The Unsleeping випустили сингл

Днями рок-гурт The Unsleeping презентував сингл "Холодно". Той є частиною суцільного творчого доробку, об’єднаного спільною темою й атмосферою.

Музиканти працювали над цією композицією тривалий час – перший демозапис був готовий іще навесні 2022 року.

"Певний час ми робили групове аранжування на репетиціях. Уперше демка була записана з Сашею Писарчуком, а фінальна версія вже розроблялась із Сашею Мусевичем, із ним ми затверджували всі партії й дійшли до цієї версії", – розповідає Назар Слободяник, гітарист гурту, Неформату.

І хоча первинне аранжування, яке всім сподобалося, самостійно зробив вокаліст гурту Женя Мороз, виконавці завжди доопрацьовують інструментальну частину музики вже всі разом.

Слухайте сингл на стрімінгах: Spotify, Deezer, Apple MusicTidal

Текст пісні теж написав Женя. Як він нам розповів, у ньому передано відчуття втрати колишнього дому і здобуття нового.

"Трек про відчуття себе в межах дому, коли здається, шо весь світ став новим, незнайомим. Коли навіть своє відображення в дзеркалі здається чужим, бо вдома не відчувається затишок чи взагалі будь-що. [Він] про пізнання нової реальності, яка не схожа ні на що з життя до цього усвідомлення", – пише виконавець.

Тепер у музикантів на черзі ще один сингл, на який варто очікувати восени. Хоча гурт зараз випускає окремі сингли поза альбомом, насправді вони пов’язані між собою й мають спільну атмосферу.

The Unsleeping – рок-гурт, який створили п'ять уманських музикантів у 2013 році. У 2016 році хлопці випустили перший мініальбом "Somnia" (2016), а пізніше – ЕР "Deviatve" (2018), після чого отримали позитивні відгуки слухачів і критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про колектив почали запрошувати на великі українські фестивалі.

The Unsleeping у мережі:

https://www.instagram.com/theunsleeping/
https://www.facebook.com/theunsleeping

Фото обкладинки – Instagram виконавців