SPALAXX забирає слухача у світ фантазму з новим EP

Учасник об'єднання BE₴HKET презентує свій новий мініальбом "Фантазм". 

SPALAXX – 19-річний треп-виконавець, учасник об'єднання BE₴HKET, який дебютував на платформах з пісні "S3lf-h@rm" та почав стрімко набирати прослуховування на Spotify завдяки синглам "Лімб" та "Апатія". У творчості музикант концентрується на меланхолії, роздумах про стосунки, світ та в цілому про власне его. 

Це характерно і для нового мініальбому, у якому артист співає про почуття суму, свої думки й "буквально забирає слухача у світ фантазму, світ SPALAXX'a". 

Слухайте також на інших стримінгах

"Я писав "Фантазм", вкладаючи в нього свої справжні думки та емоції. Свого роду він є наступною сходинкою у моїй дискографії, і це та робота, яку можна буде слухати в різноманітні періоди життя. Я вважаю, що і через 10 років післявідчуття від прослуховування у слухача будуть зберігатися. У моїй голові триває боротьба з "демонами", і музика – це той самий спосіб донесення всього цього, який я для себе знайшов", – розповів у коментарі Неформату. 

У пресрелізі об'єднання BE₴HKET зазначає, що"Фантазм" демонструє прогрес у творчості  SPALAXX. Сам же артист пояснює Неформату, що насамперед попрацював над звучанням інструментальної частини, яка, у порівнянні з його попередніми роботами, тепер повістю записана наживо. Відтак, для чотирьох треків, окрім "Сузір'я", SPALAXX самостійно записував гітари і прописував драм-партії. 

"Найважче для мене було зробити все це з максимальною якістю, щоб при зведенні було легше. Я все роблю на своєму старенькому ноутбуці, який останнім часом вже не так виконує усі мої потреби. Але загалом найскладніше, я вважаю, було це все зводити. Тут мені допомагали Назар Мандрик та примара, от це справді магія", – додає музикант. 

До створення окремих пісень з мініальбому долучилися той самий примара ("Цей День") та Hate Optmists ("Самотність"), а один інструментал автору позичив від bankihoi

Надалі SPALAXX планує розвивати свою творчість і ставати гарним прикладом для слухачів:

"Я буду розвивати свої можливості, буду експериментувати, розвиватись і ставати кращою версією себе, щоб залишити свій слід. А музика буде відображати внутрішній стан. Бо музика для мене є способом життя насамперед. Хочеться допомогти людям, надихати когось і давати хороший приклад для молоді. У цьому я бачу наше майбутнє. Ми повинні розвиватися, давати хороший приклад оточуючим, робити добро, розповсюджувати любов, оточувати себе класними людьми і витискати максимум з того, що маємо".

SPALAXX у мережі:

https://www.instagram.com/realspalaxx/
https://t.me/spalaxx