Right In Front видали перший сингл

Днями хардкор-гурт Right In Front написав і випустив свій перший сингл – "Кричи". Той цілковито відображає емоцію, яку гурт обрав доносити до слухачів.

Усі учасники гурту з різних міст – Одеси, Києва й Житомира. Тож кожен із них записав свою частину там, де проживає.

"У чому точно допомогло ХХІ століття, так це комунікувати, знаходячись у сотнях кілометрів один від одного. Такий запис синглу для нас був чимось новим," – каже Марик, вокаліст гурту, Неформату.

Як каже Skid, гітарист колективу, під час написання синглу вони орієнтувалися на звук хардкору початку 90-х. Зокрема на гурти Chorus Of Disapproval, Against The Wall, Judge, Strife та Mouthpiece.

В основу своєї першої пісні музиканти заклали осмислення травми як такої:

"Ця пісня про травми багатьох людей, спричинені тим часом, у який ми живемо. Ця пісня про стан, про емоцію, коли тобі вже не хочеться говорити. Коли на тебе не діють уже будь-які зовнішні фактори. Ти вже не відчуваєш ані радості, ані болю. Ти починаєш закінчуватись… і єдине, що ти можеш, це просто кричати", – додає Марик.

Тепер музиканти планують усіляко підтримувати свою активність – давати концерти, працювати над піснями й готувати до виходу свій перший альбом.

Right In Front – хардкор гурт, який утворили музиканти з Одеси, Житомира й Києва, щоб грати хардкор у дусі початку 90-х. Наразі колектив видав один сингл.

Right In Front у мережі:

https://www.instagram.com/rightinfronthardcore/

Фото обкладинки – надали виконавці