Disappeared Completely видали сингл у новому звучанні

Днями інді-гурт Disappeared Completely видав сингл "Speak to Me". Композиція демонструє перехід гурту від попереднього до нового стилю звуку, яким буде сповнений їхній майбутній альбом.

Із цією піснею музиканти наближаються до музики, яку вони завжди хотіли грати. Зокрема, у них вийшло поєднання рок-н-роллу, блюзу й електроніки.

"Це трек-перехід до нового етапу розвитку гурту – етапу більш відкритого та драйвового. Ненав’язливий, із тим же знайомим звучанням, проте вже із зовсім новою історією", – зазначає Марина Крикля, учасниця колективу, в пресрелізі.

Разом із тим гурт змінює свою візуальну айдентику – додає кольору й динаміки, але водночас зберігає легкість свого меланхолійного минулого.


В основу лірики пісні лягла конкретна історія, яка трапилася з музикантами під час європейського туру. Опрацювавши її, вони присвятили композицію важливості комунікації.

"Ми змінилися, пережили багато емоційних подій, набули нового досвіду. Це не могло не вплинути на нашу музику. Якщо ж говорити більш детально про трек, то він нагадує нам, як важливо говорити та слухати один одного, і вирішувати конфлікти простим "давай поговоримо", – додає Христина Загорська, учасниця гурту.

Тепер виконавці зосереджені на підготовці свого майбутнього альбому – той має вийти восени цього року.

Disappeared Completely – інді-гурт, заснований у 2017 році. Їхні релізи виходили на французькому лейблі La belle musique та на українському Mnogo Vody. Треки гурту потрапляли в топ-чарти України, Франції, Німеччини, Британії та Угорщини тощо. У дискографії артистів альбом, кілька ЕР й низка синглів.

Disappeared Completely в мережі:

https://www.facebook.com/DisappearedCompletely
https://instagram.com/disappearedcompletely

Фото обкладинки – надали виконавці