House of Flowers на крок ближче до виходу нового EP. Прем'єра на Неформаті

Представляємо другий сингл з нового мініальбому дніпровського постметал гурту House of Flowers. EP побачить світ 28 липня за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

Композиція "I Will Dissolve" була майже повністю записана незадовго до повномасштабного вторгнення росії на територію України. Однак до моменту виходу вона зазнала суттєвих змін.

"Вочевидь, війна перевернула все з ніг на голову. Із початком повномасштабного вторгнення музичні питання відійшли, можливо, на третій план. Перші місяці я не міг навіть слухати музику, вже не кажучи про те, щоб робити її", – каже Артур, ударник гурту.

До того ж завершувати роботу над піснею довелося вже без басиста Павла Марцовенка, який на цей момент перебуває у лавах 47-ої ОМБр "Маґура". 

"24 лютого Павло пішов у ТрО, записали в резерв, оскільки не мав військового досвіду. Вночі патрулювали місто з поліцією, проходили курси тактичної медицини, тактичної підготовки поводження зі зброєю та інше. У серпні 2022-го через соцмережі він дізнався, що створюється 47-ий окремий штурмовий полк і набирають людей через співбесіду. Пройшов відбір. З того часу і проходить службу в ЗСУ", - розповідають у пресрелізі музиканти. 

Утім, до моменту релізу, попри всі зміни в житті виконавців, у треку залишився його початковий настрій. За словами музикантів, ця пісня про неуникну трансформацію:

"Інколи треба зникнути, розчинитися, щоб потім знову зʼявитись із новим світовідчуттям", – додає Артур.

Продиктовані війною, ці й інші почуття виросли в однойменний мініальбом, який музиканти представлять 28 липня на лейблі Neformat Family.

Нагадаємо, минулого тижня вийшов перший сингл з цього мініальбому – "Everything Falls Apart At The End".

Гурт House Of Flowers був заснований у Дніпрі на початку 2017 року. Восени того ж року музиканти написали чотири пісні, а наприкінці грудня – зіграли на закритій вечірці з White Ward і besideMe у Дніпрі. Утім, робота над дебютним мініальбомом "Is This The End?" затяглася, і світ він побачив у вересні 2019 року. ЕР був повністю записаний і зведений на маленькій домашній студії Solastalgia Records. Опісля гурт мав нові виступи й продовжував працювати над мініальбомом "I Will Dissolve". 

Актуальний склад гурту:

  • Вадим Сокоренко — гітара, чистий вокал
  • Артур Шпортун — ударні
  • Андрій Заговора — вокал
  • Єгор Ламашев — гітара
  • Павло Марцовенко — бас

House Of Flowers у соцмережах:

https://www.instagram.com/houseofflowers_band
https://www.facebook.com/houseofflowerzz
https://www.youtube.com/@houseofflowersukraine983/featured
https://hofbandukraine.bandcamp.com