House of Flowers повертаються з новим синглом та анонсом EP. Прем'єра на Неформаті

Новий мініальбом дніпровського постметал гурту побачить світ 28 липня за підтримки нашого лейбла Neformat Family.

EP "I Will Dissolve" дещо відрізняється структурно від попереднього матеріалу House Of Flowers. Зокрема, після приходу в колектив нового гітариста Вадима Сокоренка в піснях з’явився чистий вокал, що, на думку музикантів, додало барв новому релізу.

"Цей запис вийде достатньо атмосферним, сирим та похмурим, але серед цієї сірості є теплий промінь, який дає надію", — розповідає ударник Артур Шпортун.

Також збережіть мініальбом на Spotify

"Everything Falls Apart At The End" — це перший сингл із майбутнього мініальбому гурту. Робота над синглом, традиційно для колективу, була досить тривалою. Композиція бере свій початок ще у 2018 році, та навіть після кількох інтерпретацій вона все ніяк не могла "зазвучати", аж доки до House Of Flowers не доєднався Вадим у 2021-му. Уже з ним музиканти провели повну ревізію напрацювань для цілого мініальбому, деякі гітарні партії замінили повністю, деякі зазнали ритмічних змін.

"Місцями був тільки один гітарний риф, який ми брали за основу, й аранжування робилось із нуля. Вокалу не було взагалі, писали наново, по дорозі експериментуючи із чистим. Якщо підсумувати, основа залишилась та сама, але тих чи інших змін зазнали всі композиції", — додає Артур.

Автором лірики для "Everything Falls Apart At The End" став вокаліст гурту Андрій Заговора, який писав про особисті почуття, тож інтерпретацією тексту поділилися його колеги.

"Мені ця пісня нагадує про сильні емоції, які ми всі час від часу відчуваємо. Розпач, біль, гнів, спустошеність. Гадаю, більшість людей через таке проходить. Та, у результаті, усе це розчиняється в часі…", — зазначає Вадим.

Уже за тиждень вийде другий сингл із мініальбому, з тим самим чистим вокалом, а ще до виходу мініальбому музиканти готують цікавий мерч, тож слідкуйте за апдейтами.

Гурт House Of Flowers виник у Дніпрі на початку 2017 року. До осені того ж року був написаний матеріал із чотирьох пісень, а наприкінці грудня хлопці зіграли на закритій вечірці з White Ward і besideMe у Дніпрі. Утім, через зміни складу та інші труднощі робота над дебютним мініальбомом "Is This The End?" дещо затяглася, і світ він побачив аж у вересні 2019-го. Реліз був повністю записаний і зведений на маленькій домашній студії Solastalgia Records. Опісля були нові виступи та тривала робота над наступним мініальбомом "I Will Dissolve", який побачить світ вже цього місяця.

Актуальний склад гурту:

  • Вадим Сокоренко — гітара, чистий вокал
  • Артур Шпортун — ударні
  • Андрій Заговора — вокал
  • Єгор Ламашев — гітара
  • Павло Марцовенко — бас

House Of Flowers у соцмережах:

https://www.instagram.com/houseofflowers_band
https://www.facebook.com/houseofflowerzz
https://www.youtube.com/@houseofflowersukraine983/featured
https://hofbandukraine.bandcamp.com