Формація ТИСК завершила свій концептуальний альбом

Минулої п’ятниці електронний проєкт ТИСК оприлюднив ЕР "BEFORE". Це завершальна частина їхнього дебютного альбому.

Перша частина цього доробку, "AFTER", вийшла в жовтні 2022 року. Тепер, відповідно до задуму, виконавці оприлюднили його ностальгічне продовження.

"Це спогади про початок двіжухи, про наші перші тури, про довоєнний Харків, де ми на залізі, по олдскулу, зводили ці треки в лютому 2022 на аналоговій студії нашого Дениса SAXR" – кажуть виконавці в пресрелізі.

Усі композиції, що ввійшли до "BEFORE", учасники колективу написали до повномасштабного вторгнення.

Нещодавно ТИСК у співпраці з ілюстратором Олесем Дерегою підготували кліп на перший трек мініальбому – "Бішкек". Цю композицію музиканти вже кількаразово представляли своїй аудиторії наживо, зокрема вона звучала на Brave! Factory, MostFest і Rap.Ua Awards

На обкладинці музику ЕР супроводжує ще неушкоджений харківський Палац Праці, що контрастує з обкладинкою попереднього релізу. Нагадаємо, що це важливе для музикантів місце – багато символічних для формації подій відбулося саме в стінах цієї будівлі.

ТИСК – електронна формація, яку заснували Алєкс Первухін зі Львова, власник вінілового лейблу Laconica, та Антон Назарко з Харкова, учасник субкультурної спільноти Some People. За словами виконавців, у цьому проєкті вони переосмислюють британський електронний саунд і прив'язують його до культурного коду української електронної сцени й речитативу. Жанрово вони змішують грайм, брейкс, електро і геррідж.

ТИСК у мережі:

https://www.instagram.com/tysk.live
https://www.facebook.com/tysk.ua
https://www.tiktok.com/@tysk.live

Фото обкладинки – надали виконавці