Otel' просить допомоги з оплатою боргів

Київський клуб знову просить допомоги з оплатою комунальних послуг, борги по яких накопичилися через війну.

"Від початку повномасштабного вторгнення Otel' працював як волонтерський логістичний центр організації "Дика Пошта" зі складом та виробництвом коктейлів Молотова для територіальної оборони. Тут плели маскувальні сітки, готували автомобілі для фронту, проводили тренінги з тактичної медицини та інше. З появою перших заходів, було вирішено, що умовою для проведення публічних подій буде благодійна складова, з метою надання допомоги ЗСУ або постраждалим від російської агресії

За цей час було проведено багато заходів, які разом зібрали понад 800 000 гривень. Івенти різного масштабу та стилю об'єднує віра в перемогу та консолідація у цьому напрямку для безпосередньої допомоги фронту. Це надихає і прямо пов'язує культуру з визвольною боротьбою, дає змогу долучитися до цього кожному, підтримує вогонь та пульс музичної сцени, різних жанрів, проєктів та ініціатив", – йдеться в повідомленні клубу. 

До слова, саме в Отелі восени минулого року Неформат проводив концерт за участі White Ward, Обрій, pušča і True Tough, на якому ми  зібрали понад 67 тисяч гривень на благодійність. 

Водночас протягом повномасштабної війни в закладу накопичилися борги за оренду й комунальні платежі, які необхідно сплатити для продовження функціонування та проведення нових благодійних заходів. Загальна сума збору складає 270 730 гривень. 

Заклад планує зібрати ці кошти кількома способами, але насамперед підтримати клуб можна відвідинами концерту 24 червня за участі гуртів Bojevilla, Azimut, ~ych та Vykroutas. Вартість квитків у передпродажі — донат від 300 гривень і вище, та від 350 у день івенту. 

insta квадрат fix

Також заклад можна підтримати напряму:  

https://linktr.ee/otelkyiv

Приватбанк 4149609005221512
Монобанк 5375411500228965
Paypal fogplayer@gmail.com