Pymin вийшов із паузи з новим треком

Днями електронний виконавець Pymin видав сингл "Vira", записаний за участі фолк-гурту Щука-Риба. Це перша композиція музиканта після тривалої творчої перерви.

Пимін, автор музики однойменного проєкту, написав цю пісню восени минулого року. Тоді він, як і велика частина населення України, потерпав від обстрілів і спричинених ними блекаутів, що наштовхнуло виконавця на відповідні роздуми.

"Прийшла думка в той момент, що все, що було в більшості українців і є до нині – це віра. Власне, так я і написав слова, а невдовзі зміг записати орган і цимбали", – розповідає виконавець Неформату.

За його ж словами, це найсвітліший трек із його майбутнього тріп-хоп альбому.

 

Оскільки творчість проєкту Щука-Риба асоціюється у виконавця так само зі світлом, він вирішив запропонувати їм співпрацю. 

"У "Vira" я вклав свої думки про цілі покоління українців, які постійно боролися і продовжують боротися за можливість бути. Якщо зібрати до купи всі репресії та режими, вчинені на нашій землі, задаєшся питанням – що нас стільки часу вело? І знову таки – віра", – додає музикант.

Тепер Pymin готується видати вже згаданий тут альбом, який стане новою главою його музичного шляху. Реліз очікується восени.

Pymin – український електронний виконавець і продюсер. Він працює у різних напрямках, поєднує інструментальну й фолк-музику з електронікою. Його дебютний альбом Ultrashell" (2021) вийшов на лейблі WindyWishTree.

Pymin у мережі:

https://www.instagram.com/pymin_
https://www.facebook.com/pyminmusic

Фото обкладинки – Marcus Kinn