Death Pill зняли новий кліп

Днями хардкор-панк гурт Death Pill випустив новий кліп на композицію "Would You Marry Me" з їхнього останнього альбому.

Над відеокліпом працювала ударниця гурту Нафаня (Анастасія Хоменко) – вона його самостійно зрежисувала, зняла й змонтувала.

"Я написала дівчатам, шо маю от таку ідею: напівлірик-відео, напівкліп. Розписала в загальних рисах, шо то має бути, баби сказали: "[ДАВАЙ], ДОРОГА!", і я розпочала роботу. Сам процес зйомок і монтажу зайняв в мене 72 години, настільки мене захопила робота над кліпом. Із кольором мені допоміг пан Сліппі", – каже Нафаня Неформату.

Зйомки проходили вдома у виконавиці, в Барселоні, де вона мешкає зі своїм сином. Головну роль у відео виконала її найкраща подруга, яка в неї гостювала на той момент.

 

В основі самої пісні лежить історія про те, як Мар’яна, гітаристка й вокалістка Death Pill, освідчилася своєму хлопцеві, а той їй відмовив. Особисто Нафаню ця пісня завжди торкала.

"Я хотіла показати історію переживання емоцій після відмови, відторгнення й рішення слати все в сраку та йти далі. Я задоволена результатом і емоціями, які реалізувала. Все йшло швидко й легко саме через проживання і максимальне занурення в історію, яку я хотіла показати нашим слухачам", – додає вона.

Наразі музикантки грають наживо в межах свого Європейського туру, а згодом мають заплановані виступи у Великій Британії.

Death Pill – київський хардкор/панк гурт, який утворили музикантки Анастасія Хоменко, Наташа Steel і Маріанна Навроцька в 2017 році. Свій стиль вони визначають як hardcore punk, riot grrrl. У їхній дискографії один сингл і однойменний альбом. Дізнатися більше про Death Pill ви можете в нашому інтерв'ю.

Death Pill у мережі:

https://www.facebook.com/deathpillband
https://www.instagram.com/deathpill_band/

Фото обкладинки – @issheweirdo