Rage Age видали дебютний альбом

Учора відбулася прем’єра першого альбому хардкор-гурту Rage Age – "Ліберта".

Частину композицій, що ввійшли до нового альбому, музиканти написали ще наприкінці 2021 року. Після виходу їхнього першого ЕР "Зграя", музиканти почали працювати над новою музикою й планувати альбом.

"У лютому 2022 року ми вже грали пісні нового альбому на репетиціях і ще декілька мали у вигляді демок, записаних вдома. Кляте вторгнення розкидало нас країною ненадовго, та ми продовжили, повернувшись додому, вже зі зміною в складі гурту", – розповідає Макс, вокаліст і гітарист гурту, Неформату.

На місце попереднього ударника гурту Андрія прийшов Сашко "Типічний", дотичний до проєктів Dan Stark, Kabina, Hempcrete і Destroy My Hope. Саме Сашко працював над звуком альбому і з ним Rage Age завершили альбом "Ліберта". Запис матеріалу проходив на студії Hi-Gain і частково вдома.

Пісні альбому торкаються багатьох життєвих тем, як-от побут і соціум, боротьба за життя й свободу, війна і її страшні наслідки.

"Деякі тексти, написані в 2021 році, я читаю сьогодні і мені стає моторошно. Коли над головою вибухає, це трішки змінює ставлення до всіх життєвих штук. Але ми продовжуємо робити те, що любимо, якомога краще", – додає Макс.

Виконавці закликають відвідувати їхні концерти й "видавати там позитивну лють на повну".

Rage Age – чернігівський хардкор-гурт, що зібрався на початку 2021 року, аби слухачі "люто танцювали на концертах". Його заснували Макс Чейз, вокаліст Destroy My Hope, Володимир, бас-гітарист Destroy My Hope, Prozza, Bad Choice, Luckyhard, й Андрій, ударник Destroy My Hope.

Rage Age у мережі:

https://www.instagram.com/_rage.age_/

Фото обкладинки – надали виконавці