Tone Temper видав мініальбом майбутнього

Нещодавно вийшов ЕР "curse-of-digital-infinite-never-god" індастріал проєкту Tone Temper.

Час роботи над композиціями мініальбому варіювався від кількох годин до кількох років. Окрім того Олександр, засновник проєкту та автор його музики, працював над релізом за дуже різних обставин.

"І де тільки я над ними [композиціями] не працював! Вдома, на роботі, в потязі, на відпочинку. Всюди потрошку. Все робив самотужки, але, технічно кажучи, крім мене до останнього треку причетні музиканти з усіх країн світу – бо останній трек це буквально гімни всіх країн, що грають одночасно", – розповідає Олександр Неформату.

Ідея для суцільного релізу почала "сенсово обростати" у спостереженнях виконавця кілька років тому.

Слухайте реліз на стримінгах: Spotify, Apple Music

В результаті звук та сенс мініальбому підпорядкувалися концепту "майбутнє вже сьогодні" – саме це символізує назва ЕР.

"В ньому мої настрої щодо безкінечного інформаційного звалища, яке щодня нас відволікає, тисне з усіх боків, і кількістю непотребу схиляє нас нормалізувати зневіру та невизначеність у повсякденному. Саме сьогодні ми починаємо спостерігати наші відповіді на цю проблему. Ми годуємо нейронні мережі тоннами інфонепотребу і через якийсь час ми, мабуть, матимемо такого собі цифрового нескінченного "штучного бога".

На цей та на майбутні релізи музиканта, як не дивно, мотивує стан війни, в якому пройшов увесь минулий рік.

"Відчуття того, що росіяни вкрали минулий рік з нашого життя, мене несамовито вмотивувало не допускати надалі такого мерзенного впливу на себе, тож цього року я планую випустити багато нового саунду".

Олександр обіцяє зосередитися на важчому звучанні, аніж має цей ЕР, напрацювання для майбутніх доробків.

Tone Temper – сольний індастріал-проєкт виконавця Олександра із Броварів, заснований у 2018 році. Він асоціює себе із жанрами industrial hardcore, gabber, rhythmic noise, techno та хоче сприяти розвитку української експериментальної хардкор-сцени.

Tone Temper в мережі:

https://www.instagram.com/tone_temper/
https://linktr.ee/ToneTemper

Фото обкладинки – надав виконавець