ДК Енергетик випускає перший сингл

Днями постпанк дует ДК Енергетик випустив свій перший сингл "Енергетик".

Композиція втілилася в життя буквально за три вечори, кожний із яких відповідав етапу її підготовки – продюсування та запис, написання лірики та вокалу, запис вокалу.

"Все було готово ще у вересні, але довго чекали час, коли релізити. А потім почались систематичні і довготривалі відключення електроенергії і, типу, – то точно був не найкращий час для релізу першого трека, адже ймовірність того, що його хтось побачить, почує – мала", – розповідає Яків Марний, учасник проєкту, Неформату.

Зведення та мастеринг відбулися на студії лейблу PLAN.

Слухайте реліз на стримінгах: YouTube Music, Spotify, Deezer, Apple Music 

В основу лірики закладено настанову про те, що життя єдине й проживати його треба свідомо.

"Прийде час, коли ти задаси собі питання: чи все я зробив правильно, чи я дійсно хотів це робити все життя і чи не дарма це все було? І буде дуже сумно, якщо відповіді будуть негативними. Також, приспів – це перефразування фразеологізму "солдат спить – служба йде", але теж, тут мова про те, що життя і без тебе буде рухатись в своєму режимі, тоді як твій час – безцінний, і не варто його марнувати. Але згодом приспів почав набувати іншого змісту – загибель енергетиків. Якщо стисло: чувак, не "провтикай" свій момент на повноцінне життя".

Тепер ДК Енергетик планують видати ще один сингл, а їхні подальші плани залежатимуть вже від реакції аудиторії на їхню творчість:

"Будемо дивитись по ситуації, якщо він [сингл] "розженеться", то будемо вже відправляти на реліз альбом – він також в готовому стані ще з жовтня 22-го. Як особливих результатів він не дасть, то, думаю, ще один сингл піде для розгону і після нього вже буде альбом".

ДК Енергетик – постпанк дует, який заснували фронтмен проєкту Марний та гітарист гурту Улица Восток на початку 2022 року. В рамках цього проєкту музиканти вивільняють свою творчу енергію у найбільш підходящому для них жанрі. Наразі формація видала один сингл.

ДК Енергетик в мережі:

https://www.instagram.com/dk_energetyk/
https://bfan.link/energetyk

Фото обкладинки – Instagram гурту