The Unsleeping видали тужливий сингл

Не так давно інді-колектив The Unsleeping оприлюднив новий сингл "Жити", що мав увійти до майбутнього альбому музикантів. Композиція вийшла в супроводі лірик-відео.

Як ми писали раніше, вихід анонсованого альбому гурту був запланований на цей рік, але наміри музикантів посунула війна.

"Захотілося створити трек в новій реальності, де люди розуміють, що відбувається, де люди можуть сказати один одному "я знаю, як ти себе відчуваєш", – кажуть виконавці в пресрелізі.

Й оскільки, на їхню думку, пісні із запланованого альбому не відповідають теперішній реальності, The Unsleeping вирішили перенести вихід альбому.

 

Ця пісня якраз відображає тугу за довоєнним часом, а тому її звучання, на відміну від попереднього синглу "DEDVED", тяжіє до меланхолійного.

"Всім хотілось би повернутись до минулого мирного життя, але реальність – тут і зараз, ми всі її бачимо і живемо в ній. Тому треба працювати та допомагати нашим Збройним Силам і нашій країні, щоб та минула мирна реальність повернулась в майбутньому".

Лірик-відео на цю пісню створив режисер Роман Волосевич, який працював і над попередніми відеороботами музикантів.

"З однієї сторони, це матеріал виключно воєнного часу, у грубій, "сирій" естетиці, що акумулює в собі переживання перших днів війни. З іншої сторони, це, по суті своїй, нескінчений життєвий рух, що закономірно обривається в найвищій своїй точці, та приводить до нового, чисто візуального досвіду наприкінці, коли трек переходить в нову, інструментальну площину", – зазначає Роман в пресрелізі.

Нещодавно музиканти вже презентували цей та інші свої нові треки на благодійному концерті в Києві. Про більше подій можна дізнатися у нашому розділі Івенти.

The Unsleeping – гурт, який створили п'ятеро уманських рок-музикантів у 2013 році. У 2016 році хлопці випустили перший мініальбом "Somnia" (2016), а пізніше ЕР "Deviatve" (2018), після чого отримали багато позитивних відгуків від слухачів та критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про колектив заговорили в соцмережах і почали запрошувати на великі українські фестивалі.

The Unsleeping в мережі:

https://www.instagram.com/theunsleeping/
https://www.facebook.com/theunsleeping

Фото обкладинки – надали виконавці