тиха порада випускає ЕР після ребрендингу

Тиждень тому в емо-рок проєкту тиха порада вийшов дебютний мініальбом "повний спектр почуттів".

Як можна зрозуміти із назви, до цього ЕР увійшли композиції, що передають різні емоційні стани Олександра Носа, автора музики гурту. Тут і відторгнення зайвих людей, і підліткове кохання, і спроби врятувати стосунки, словом, повний спектр.

"ЕР "повний спектр почуттів" – моя перша робота з часів Quiet Advice, на котрій всі пісні та партії зіграні і записані мною самотужки", – ділиться Олександр Нос в пресрелізі.

Нагадаємо, що раніше проєкт мав назву Quiet Advice та випускав англомовні композиції. Тож цей мініальбом – перший під оновленою назвою та вперше українськомовний. Про попередній сингл "Липень" та про перейменування формації ми писали тут

Над цим релізом Олександр працював з минулого листопада, тобто протягом року, у своїй полтавській студії Quiet Sessions. Завершити мініальбом йому допоміг Ярослав Татарченко з гурту Тонка, який виконав мастеринг та доопрацював вокальні партії. До речі, на цьому ЕР Олександр додав до свого вокалу скріми, чого не було раніше.

Автором обкладинки мініальбому є Слава Штепа. Назву альбому на ній навмисно передано латиною:

"Таким чином українська мова стає доступнішою для розуміння іноземцями. Водночас, своїм прикладом гурт дає новий поштовх у дизайні обкладинок для українських виконавців".

тиха порада – сольний емо-рок / постхардкор проєкт, який заснував полтавський мультиінструменталіст та продюсер Олександр Нос. Раніше ця формація буга гуртом та мала назву Quiet Advice, але у 2022 пережила ребрендинг, що був ознаменований першим ЕР проєкту "повний спектр почуттів" (2022).

тиха порада в мережі:

https://linktr.ee/tyha_porada
https://www.instagram.com/tyha_porada/
https://www.facebook.com/quietadvice

Фото обкладинки – Instagram виконавця