Palmo X повернула собі спокій синглом

Днями виконавиця Palmo X випустила сингл "No Worries" з альбому, який вже не вийде.

Ця пісня прийшла до виконавиці, коли вона страждала від ПТСР внаслідок втрати близької людини.

"Я намагалась подолади депресивні розлади без лікаря, почала писати другий альбом. Я нічого не вигадувала в ній, просто написала її наче під диктовку зі свідомості. Потім вона десь 4 роки лежала в мене в папці і я слухала її, коли мені було важко або погано. Це допомагало засинати о 5 ранку після лежання і вдивляння у темряву на стелі", – розповіла виконавиця Неформату.

 

На оприлюдненні пісні наполягли друзі музикантки, які вже слухали її на плеєрі.

"Саме ця пісня є головною у альбомі, який вже не вийде. Навколо неї побудовані усі інші пісні і історія в ньому. Але тепер це немає сенсу, тому що пісні виходять посинглово".

У відео до пісні Palmo X використала піньяту, яку їй подарували на день народження. Артистці не вдалось розбити ту через карантинні обмеження ще тоді, а тепер вона стала символом планів, які ніколи не збудуться, але "це не страшно".

Кліп до пісні знімав та монтував Максим Захаряк, український анімаційний дизайнер, разом із самою виконавицею, задум вони розробляли теж спільно. У відеоряді присутні пейзажі Затоки, Кароліно-Бугаза, Санжійки, що траплялися дорогою до Станіславського каньйону на Херсонщині. Там артистка була разом із батьками ще минулого літа. 

"Відео показує історію про те, як я знайшла піньяту у лунапарку, тривожно блукала з нею і лише у приспівах відпускала ситуацію і жила в моменті."

За словами артистки, якщо прочитати текст, то можна побачити, що куплет – про тривогу, а приспів – про заспокоєння.

Palmo X – львівська саундпродюсерка і вокалістка. Виконавиця грала у кількох гуртах і пробувала себе в різних жанрах: від екстремальних технік вокалу до поп-музики. Після всіх експериментів, у 2016 році, вона прийшла до електронного поп-звучання.

Palmo X в мережі:

https://www.facebook.com/palmoxmusic/
https://www.instagram.com/palmo_x/
https://soundcloud.com/palmo_x

Фото обкладинки – надала виконавиця