Num End ділиться синглом про почуття

Днями інді-проєкт Num End випустив свій другий сингл – "Still".

Музикантка Аліна, учасниця гуртів Chaka Gettz та Парк Встреч, написала цю пісню вже під час війни, коли вимушено розлучилася із близькими їй людьми.

"Ця пісня про почуття з минулого, котрі кожен із нас несе у собі. Вони важливі для нас, як особистостей, тому з ними важко розлучитися. Те, що пройшло, назавжди залишається десь усередині нас", – розповідає виконавиця Неформату.

Аліна доволі швидко перетворила емоції від пережитих змін на музику, та оскільки вона не зовсім пасувала до інших проєктів, в яких грає музикантка, було вирішено випускати сольний матеріал окремо – так виник Num End.

Обкладинкою для цієї пісні стала світлина, яку Аліна зробила в Карпатах. За її словами, фото не несе додаткового сенсу, а просто підходить до композиції за атмосферою.

"Але буде круто, якщо кожен знайде в тому щось особисте, адже музика, та і взагалі творчість, повинні викликати якісь емоції, асоціації та збуджувати уяву. Цього і прагну".

Num End – сольний інді-проєкт харківської музикантки Аліни, яка також грає в гуртах Chaka Gettz та Парк Встреч. Наразі її проєкт має два сингли, що вийшли за літо 2022 року.

Num End в мережі:

https://www.instagram.com/num.end/