Knifeman екранізували свій концертний хіт

Харківський metallic hardcore гурт презентував відео на трек "Трупошар".

Над самою піснею гурт працював на студії О під керівництвом звукорежисера Дмитра Зінченка. Зведення та мастеринг робив Юра Утюг. Композиція увійшла до збірки "Metal Punk Death Squad. Ukrainian Chapter" від лейбла Surrogate Rec. За словами вокаліста/гітариста гурту Сергія Васюти, назва "Трупошар" йому приснилася або випадково спала на думку.

 

Відео створив звукорежисер Максим "creaturefromdeep" Кучеренко. Раніше він також працював над іншим відео гурту, "Мой Мир". Додатково обробляв звук Дмитро Бастанов.

Наразі Knifeman  працює ще над одним відео, реліз котрого заплановано до кінця року. Паралельно музиканти накопичують новий матеріал. Також останній ЕР "Мой мир" має вийти на касетах, де будуть додаткові треки.

Дізнатися більше про гурт ви можете із нашого інтерв’ю.

Knifeman — харківський металлік-хардкор гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує два мініальбоми, один LP, реліз із каверами на Dire straits та the Offspring, участь на двох збірках та два сингли. У 2019 році трек "Escape" потрапив на семплер-альбом від лейбла Robustfellow. Свою назву колектив узяв із пісні гурту The Bronx. Як розповідають самі музиканти, натхнення знаходять у таких виконавцях, як Black Breath, Enabler, Greenery, Converge, Oathbreaker, Coliseum тощо.

Knifeman у мережі:

https://knifemanband.bandcamp.com
https://facebook.com/knifemanband
https://vk.com/knifemanband
https://soundcloud.com/knifemanband

Фото обкладинки надав гурт