Довгий Пес та Хлопець зачитали про досягнення мети всякою ціною

Українські хіп-хоп виконавці записали спільний трек "Ставка на імені" на біт Jointjay.

 

Один із лідерів хіп-хоп об’єднання Ціна Ритму Довгий Пес та луцький виконавець Хлопець (екс Дядя Вова) презентували кліп на спільну роботу "Ставка на імені". Меланхолійний і водночас енергійний біт для композиції написав один із саундпродюсерів об’єднання Ціна Ритму Jointjay.

Трек – для тих і про тих, хто дорожить власним "Я" і не втрачає його на шляху до мети.

"Ми всі стартуємо з одних позицій. Це гонка до мети й водночас азартна гра, де найбільший виграш і найбільша втрата – твоя власна реалізація, твоє світовідчуття та твоє Я. Ми всі ставимо себе на кін в цьому забігові, проте більшість, навіть нібито досягаючи мети, втрачає себе. Для когось така втрата – трагедія, а хтось навіть не помічає втрати і просто перетворюється з одиниці в нуль. Саме про це трек – про те, що справді досягають свого ті, хто лишається собою", – говорить у пресрелізі Довгий Пес.

Виконавці записали трек у Луцьку, а кліп до нього знімали символічно, як для теми про власний шлях виконавців — спершу у Луцьку (рідному місті Хлопця), Жовкві, звідки родом оператор кліпу Collin Dread, і врешті у Львові, де творить Довгий Пес.

Трек на стримінгах. 

Ціна Ритму – український хіп-хоп гурт та віднедавна незалежний лейбл, заснований у 2011 році симбіозом двох команд з Калушу та Львова. До Ціни Ритму наразі входять виконавці Довгий Пес, Джонні Дивний та Аппекс і бітмейкери-саундпродюсери Вутабі та Jointjay. На рахунку гурту альбоми "Точка Неповернення" (2016) та "Вічний двигун" (2019). У Довгого Пса, Джонні Дивного та Аппекса на трьох 13 повноцінних релізів (ЕP, LP та мікстейп). З січня 2021 року Ціна Ритму діє також як незалежний лейбл.

Ціна Ритму у  соцмережах:

https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw
https://www.facebook.com/price.of.da.rhythm
https://instagram.com/priceofdarhythm
https://t.me/priceofdarhythm