The Nightchild випустили танцювальний готичний сингл

Київський gothic rock гурт презентував новий максісингл "Strange Dance".

Робота над релізом тривала упродовж року. The Nightchild планували випустити сингл та альбом, але на останній не вистачило матеріалу. Запис зроблений на студії Squeezed Cat Studious.

"Цей реліз про танці та для танцю. Надихала моя хвора уява, як завжди. Трішки із концепту вибивається "Пісня зі Сну" — мабуть, багато людей інколи чують пісні уві сні, які потім не можуть згадати, але знають, що це було щось таке, чого вони в реалі точно не чули", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Олексій "Nightchild A." Нікітченко.

Обкладинку зробила фотографиня Яна Колісніченко.

"У 2017 році Яна зробила фото на готік-паті, де виступали the NIGHTCHILD. До нашого виступу ще залишався час і ми з Марго (помічниця вокаліста на сцені) вирішили згадати юність та почали танцювати під сет діджея Divuar'а, а Яна нас сфотографувала", — додає Олексій.

Наразі гурт працює над альбомом, реліз якого заплановано на наступний рік.

Нагадаємо, минулого року The Nightchild презентували LP "Something From Within", із рецензією на котрий ви можете ознайомитися за посиланням. Також на сайті є рецензія на альбом "Watching You" (2015).

The Nightchild — gothic rock проєкт із Києва, що утворився у 2003 році. Колектив гурту зазнавав різних змін, однак на рахунку гурту вже чимало різноманітних релізів - 9 повноформатних альбомів, 6 синглів та одна ювілейна збірка. З 2010 по 2015 гурт припиняв концертну діяльність, але наразі її відновив. Гурт складається з Олексія "Nightchild A." Нікітченка (всі інструменти, вокал), Mr. Loopen' (ударні) та Марго (помічниця Mr. Loppen' на концертах).

The Nightchild у мережі:

https://thenightchildua.bandcamp.com
http://thenightchild.at.ua
https://www.facebook.com/The-Nightchild-111454725586441