Новий сингл Incomer про сумніви та суперечності

Львівський alternative rock гурт презентував нову композицію "Antagonist".

Ідея композиції виникла ще у 2016 році, але тільки рік тому гурт взявся за повноцінне аранжування. Початкова назва — "0.9 Symphony".

"Оскільки перша назва ще лишалась, ми хотіли внести в неї симфонічне звучання, тому і використали оркестровий набір барабанів. Спочатку вийшло аж занадто оркестрово, і ми додали трохи електронних семплів і зробили простішим біт. Тому в ритм-секції виник своєрідний жанровий симбіоз.

Також басовий інструмент є нашим надбанням, можна і так сказати. Це по суті сильно оброблений семпл віолончелі, який має і масивний низ, характерний для електронної музики, але і тон власне акустичного інструмента.

Цікава фішка вийшла з гітарним соло, випадково завалили забагато ділею, і вийшов лавиноподібний ефект в паузах, вирішили так і залишити", — розповіли у коментарі нашому виданню учасники гурту.

Концепція треку — про те, як часто ми зупиняємося "за подих" до омріяного:

"Герой цієї пісні, як часто і ми в реальному житті, у постійних сумнівах та розбіжностях. Довгий та тернистий шлях змучив його. А жага бажаного настільки велика, що більше неможливо чекати. Невже він відмовиться від того, що його наповнює? Дуже легко піддатися емоційному пориву та стати ворогом самому собі", — коментують музиканти.

Обкладинку до синглу, як і для багатьох попередніх робіт гурту, створила Дара Личко.

"На обкладинці є нахилена цифра один (паличка), що символізує першу частину. Далі, ідея треку буде розкриватися за допомогою серії коміксів. Кожна пісня — це ті переживання та пригоди, через які проходить головний герой. Ми обрали форму розповіді через конкретного персонажа, бо так легше для сприйняття, особливо, коли підіймаються складні соціальні теми. Після виходу усіх чотирьох треків історія завершиться та розкриється увесь задум та сюжет", — додає авторка обкладинки.

 У найближчому майбутньому гурт планує випустити ще три треки, які концептуально поєднаються в один мініальбом.

Нагадуємо, раніше ми вже писали про "преапокаліптичний" трек Incomer — "Ed Myers".

Incomer — львівський альтрок, гурт заснований у 2017 році. Дискографія гурту нараховує багато синглів, котрі поєднані однією тематикою. Починаючи з треку "Antagonist" відкривається нова тематична сага. Актуальний склад:

  • Олександр Мосесов — бас-гітара
  • Гліб Кухарук — вокалі/гітара
  • Данило Личко — синтезатор
  • Личко Дарія — дизайн

Incomer у мережі:

https://www.facebook.com/incomerband
https://www.instagram.com/incomerband/
https://soundcloud.com/incomerband
https://incomer.bandcamp.com/