Дебютний альбом Telema про лицемірство та брехню

Український melodic hardcore гурт презентував дебютний альбом "Lost People Crying Loud".

Робота над альбомом почалася наприкінці літа цього року на студії Frost Magnetic Records, де також було зроблене зведення та мастеринг.

"По звуку хотіли досягти максимально простору в інструментах. Особливої атмосфери трекам додають центральні гітари, саме завдяки їм є цей об’єм у звуці. На репетиціях і на концертах ми зазвичай викручували більше гейну на гітарах, але в студії вирішили його прибрати до мінімуму", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Роман Фіголь.

За словами музикантів, альбом про "соціальну гнилість", лицемірство та брехню.

"Надихалися як і конкретними приклади з життя, так і видуманими образами, пропущеними через призму нашої буденності. Як такої концепції в релізі немає, проте ідея фальші та показушності людей у суспільстві пропущена ниткою через усі треки. Окремо хотілося б виділити "Loud", тому, що текст до нього написаний значно раніше. Там завуальовано описується, наскільки страшна війна", — коментує вокаліст Влад Кулій.

Над обкладинкою працювали учасники гурту Роман та Тарас Фіголі.

"Саму ідею виношували довго, перебирали багато варіантів. Зупинилися на масці. Маленьке посилання до пісні “Falsehood” — "Put masks on your own faces, while your real faces were lost!". Трактувати можна по різному. За масками люди часто ховають свою справжню сутність, справжнє обличчя, видають себе за тих, ким не є насправді", — додають музиканти.

У найближчому майбутньому гурт планує зняти відео на одну із пісень з альбому. Також наступного року планується презентація нового мініальбому.

Нагадуємо, раніше гурт презентував відео на трек "Poisoned".

Telema — український мелодік-хардкор/металкор гурт, заснований у 2019 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом.

Telema у мережі:

https://telema.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/telema.band
https://www.instagram.com/telema_band
https://soundcloud.com/telema-band
https://www.youtube.com/channel/UCwMr5bxwvYTTIiRngYiRbog