Новий мініальбом sophistication. про контрастні почуття

Київська сонграйтерка презентувала новий ЕР "adoration".

За словами виконавиці, пісні були створені в різний проміжок часу, але як мініальбом записані в період останніх двох зим.  

"Цей альбом говорить очевидні речі, але мені важливо було їх озвучити. Ці слова й ці звуки — сліди моєї втрати, тривоги, потягу, а ще більше в них близькості, тепла до когось і до чогось, значущого для мене в безладі цього часу.

Він (ред. альбом) був неоднозначним у багатьох сенсах. В якийсь момент, відчуваючи закоханість в людину, до якої я не могла достукатись, та переживаючи втрату батька, я опинилась у досить контрастній ситуації, однаково – закохана і в скорботі. Цей альбом – відмітка, невидиме татуювання цього часу.

Я відчуваю, що ці пісні ностальгічні, сповнені спогадів. Але ці спогади насичують, вони є ресурсом зв’язку з тією мною, якою я була, коли була найчистішою — у дитинстві, у подорожі та в закоханості. У якомусь сенсі цей альбом був бажанням повернути до життя щось важливе, знайти новий дім. І я знайшла його в цьому стані, у єдності з чимось більшим за мене, в іншій людині, і, у результаті, у новій формі себе самої. "— йдеться у соціальних мережах виконавиці Софії Швагер.

Обкладинку авторка проєкту трактує як "шахову дошку та тривалу невербальну розмову":

"Це бажання порядку, але водночас неможливість відчути його повністю. Точні квадрати, намальовані олівцем та лінійкою, були шляхом отримання принаймні якихось крихт гармонії та балансу. Те, як впорядкована картинка ламається на частини — це символ плинності всіх речей, які неможливо контролювати. Це красиве руйнування порядку, яке також потрібно сприймати з любов’ю. У музиці та текстах я шукала спосіб зобразити переживання тривожної непевності та прагнення віддаленої близькості, яку не можна втілити", — додає музикантка.

Нагадуємо, торік авторка презентувала мініальбом "pink flower" із рецензією на котрий ви можете ознайомитися за посиланням.

sophistication. — це one-woman проєкт, що базується в Києві. Його створила музикантка Софія Швагер, яка поєднує акустичну гітару та власний голос задля досягнення мінімалістичного та спокійного звучання. На рахунку виконавиці випущений у травні 2018-го дебютний альбом "Looming" та два мініальбоми.

sophistication. у мережі:

https://www.facebook.com/sophisticationmusic/
https://sophistication.bandcamp.com/