Sheetel & the Good Stuff презентували новий трек

Київський гурт презентував лайв-відео на нову композицію "If I".

 

Запис відбувався під час секретного концерту на "Студія Сирени" під керівництвом звукорежисера ing var. Зйомками займалися Kora Productions.

"IF I" — із тої категорії пісень, які пишуться за пару хвилин чи секунд. Я маю на увазі вокальні партії, не сам текст — мелодія. Ти просто наспівуєш це, і все складається так різко й легко, як ніби ти випадково комусь поставив мат із 5-ти ходів.
Ні зведення, ні мастерингу трек не проходив, тому що цей лайв із нашого секретного концерту.

Пісня про любов, я, мабуть, усе на світі роблю про любов. "IF I" — про ризик і про те, як складно від нього втриматись. Коли ти розумієш, що безпечніше буде не робити цей "крок", але водночас знаєш, що якщо не зробиш його, буде ще гірше. Це той момент, коли "отвага и слабоуміє" стають прагматичним і усвідомленим вибором", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/клавішник гурту Антон Шитель.

У найближчому майбутньому гурт планує випустити сингл та завершити роботу над повноцінним альбомом.

Sheetel & the Good Stuff — київський джаз/тріп-хоп гурт, заснований Антоном Шителем, колишнім учасником артпоп проєкту Sheetel у 2019 році. Наразі є підписантами столичного лейбла Watra. Дискографія включає один офіційний сингл, до випуску готується дебютний повноформатний альбом.

Sheetel & the Good Stuff у мережі:

https://www.facebook.com/sheetelandthegoodstuff
https://www.instagram.com/sheetel.and.stuff
https://www.youtube.com/channel/UC9Catr7RNbir2BRZ-XxMKOA