BRAT випустив альбом веселих пісень на невеселі теми

Львівський хіп-хоп проєкт презентував новий альбом "Культурний Шок".

Робота над альбомом стартувала на початку цього року на місцевій студії Shpytal Records. Зведення та мастеринг робив Лесик Omodada.

"Альбом про "культурний шок" у найширшому розумінні цього поняття. Це веселі пісні про невеселі теми. Мені здається, цей реліз веселіший і динамічніший за попередні, хоча фірмова похмурість і іронія BRAT тут і далі присутні. Проте з-за цієї похмурості почали визирати оптимістичні промінці світла. Це такий своєрідний "блаженний" оптимізм, який спостерігається у випадках тотальної безвиході", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Brat.

Над обкладинкою працювала львівська художниця й ілюстраторка Богдана Давидюк.

Обкладинку створила надзвичайно талановита львівська художниця й ілюстраторка Богдана Давидюк.

"Це така обкладинка, яку хочеться роздивитися і прочитати. В неї було складне завдання, бо вона мала відобразити сюжети треків, а це подекуди видавалося мені майже не можливим. Вона тонко відчуває слово, і тому я вирішив звернутися саме до неї", - додає виконавець.

Нагадуємо, торік BRAT випустив мініальбом "Томос", рецензія на котрий доступна за посиланням. Також на сайті є рецензія на дебютний LP проєкту "V​$​TAVЛЯЄ".

Більше ознайомитися із виконавцем ви можете в нашому інтерв’ю.

BRAT — львівський хіп-хоп проєкт, створений у 2017 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми та один ЕР.

BRAT у мережі:

https://www.instagram.com/bratmusicua/
https://www.facebook.com/bratmusicua/
https://bratua.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/bratua