Вокаліст джозерс презентував нове відео у рамках сольного проєкту

Халепа — сольний проєкт вокаліста калуського інді-гурту Джозерс Сергія Воронова, який нещодавно презентував відео на новий трек "Блюз дірявого прапора".

 

"Це довготривала історія, про яку я думав давно, вона зовсім кіберпанкова та ніби з якоїсь фантастичної літератури. Тут я просто романтизую свій стрес та тривожність в агресивній формі "читки" — якщо це можна назвати хоч із якогось боку хіп-хопом — та видумую сюжети недалекого майбутнього. Халепа — це ж бо те, що сталося з усіма", — розповів у коментарі нашому виданню про свій проєкт його засновник Сергій Воронов.

Над усіма процесами Сергій працює самостійно у себе вдома. Біт для композиції "Блюз дірявого прапора" він створив на основі семплу з пісні "Велика Ріка Хень-Юань" знаного українського гурту з 90-х Цукор - біла смерть. Слова, які співає Світлана Няньо, музикант адаптував на слух. 

Над відео працював Ілля Латко, котрий раніше також зняв для проєкту відео "Інтро + Халепа". "Блюз дірявого прапора" знімався частково у метро Золоті Ворота ще до пандемії

"Під кінець зйомок до нас гигикаючи підійшов поліцай і спитав, чи не потрібна нам психологічна допомога — я ж кружляю з паперовим пакетом на голові, прямо як в пісні і йдеться", - додає Сергій

У майбутньому музикант планує випустити ще один ролик, знятий Іллею Латком й у такий спосіб завершити трилогію. Він зазначає, що Халепа зараз "більше схожий на сайд-проект на стадії бета-тестування", але задумав для нього більше матеріалу. Паралельно Сергій працює над новими альбомами Юрія Бондарчука та Renevich, які мають вийти наступного року. 

Нагадаємо, основний проєкт Сергія Воронова Джозерс нещодавно завершив трилогію альбомів.

Халепа — сольний проєкт вокаліста калуського інді-гурту Джозерс Сергія Воронова, створений у 2019 році. Дискографія наразі нараховує два сингли.

Халепа в мережі:

https://www.instagram.com/khal3pa/
https://www.facebook.com/khal3pa
https://soundcloud.com/khal3pa