Vitauct презентував спільний альбом із філіппінцями White Widow

Хмельницький noise проєкт випустив альбом "Organs Of Locomotion", створений разом із філіппінським нойз-гуртом White Widow.

Робота над альбомом тривала півтора місяця. Зведення та мастеринг робили White Widow.

За словами засновника проєкту Андрія Кухаря, гурт сам запропонував йому створити щось спільне:

"Ми домовилися, що я відправлю їм свій матеріал — харш нойз на гітарних педалях ефектів та напівмодульний синтезатор, а вони на мій матеріал накладуть свою "стіну" (harsh noise wall). Ми не хотіли робити окремий спільний проєкт під певною назвою — вирішили, що автор альбому буде називатися Vitauct & White Widow", — додає музикант.

Над оформленням працювали Machine Tribe Recordings, фото для обкладинки зробив сам Андрій, на ньому зображено труп тварини, яку збив автомобіль.

У найближчому майбутньому музикант планує створити сторонній проєкт під назвою Kukhar, де акцент зробить на незвичний харш-нойз. У 2021 році має вийти спільний реліз "Hemorrhage Murder" з Miss Terra Bates на Trepanation Recordings.

Нагадуємо, раніше ми писали про сольний альбом виконавця "My Rats Are Hungry".

Vitauct — хмельницький нойз-індастріал проєкт, створений Андрієм Кухарем у квітні 2019 року. Матеріал Андрій записує на професійний рекордер на різних промислових об’єктах, у тому числі на покинутих, інколи вдома. Натхненням для нього слугують Maria Zerfall, Jonathan Briley, Eindkrak, Anthony Zayas Garcia, Offerbeest, Einstürzende Neubauten, Coil, Maurizio Bianchi, Puce Mary.

Vitauct у мережі:

https://vitauct.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/kukharidze