Slow Noise - новий проєкт від учасника Somali Yacht Club

Гітарист та вокаліст львівського гурту Somali Yacht Club Ігор Пришляк за карантин обзавівся сольним проєктом Slow Noise та випустив перший мініальбом у його рамках. 

Ігор Пришляк записав EP усе в себе вдома, сам же і звів, а обкладинку накидав в онлайн-фотошопі, поширив реліз через DistroKid. Музикант, який цього літа травмував руку, зазначає, що це йому зовсім не завадило, "навпаки зведення відволікало від травми".

"Все робилось максимально "оголеним", мінімум звуків, мінімум інструментів. Вперше робив акцент саме на вокалі, тому, що мені найскладніше дається, це був свого роду виклик. А надихала невпевненість, яка підсилилась 2020 роком. Кожного дня якісь хвилі: то повний капець, то ще трохи і все буде добре, і ти як маятник туди-сюди. Цей запис, свого роду, був похід до психотерапевта, який лікує саме тим, що тобі потрібно", — розповів у коментарі нашому виданню музикант. 

Ігор отримав позитивні відгуки на реліз, тож вирішив продовжувати діяльність у рамках проєкту.

"Чому би і ні? Мені це приносить задоволення, і так можу в абсолютно вільній формі досліджувати музику. Вже почав записувати новий матеріал, який буде більш "електронним". Думаю, до кінця року запишу. Рефлексія осені, якби це плоско не звучало", — додає Ігор

Що ж стосується Somali Yacht Club, де Ігор є гітаристом, то команда цьогоріч активно працювала над новим повноформатником.

"У Сомалі все чудово. Новий лейбл, новий альбом. Запис на стадії зведення, зробили багато треків, думаємо над обкладинкою. Зважаючи на Ковід, реліз, думаю, буде десь навесні, щоб можна було нарешті в тур поїхати та випробувати це на людях. Сингли навряд, це не наш стиль", — розповідає музикант. 

Нагадаємо, нещодавно Ігор Пришляк фігурував у статті про участь українських музикантів в подіях Євромайдану.

Slow Noise у мережі: 

https://slownoiseband.bandcamp.com/releases