Максим Сікаленко випустив перший сингл проєкту zakat95

Максим Сікаленко, творець проєкту Cape Cod, днями презентував перший сингл свого транс проєкту zakat95

"На фото мені не так давно виповнилося 13 років, і я вирішив уперше в житті пофарбувати волосся в червоний. Коли живеш на Лівому Березі і тобі як рукою сягнути до Троєщини, такого роду вчинок можна порівняти з усвідомленим самогубством. Якщо додати до цього батьківський зелений тренч, то момент виходу на вулицю я запам'ятав на все життя. Точно так само, як і почуття тридцятихвилинної слави під спопеляючим поглядами місцевої гопоти. Мені здається, я тоді й на вулицю виходив суто, щоб подраконити оточуючих.

Все що я тоді свідомо слухав, була транс музика. Коли ти за кілька років до цього слухаєш Megadeath або Napalm Death, щоб замалюватися перед старшаками, це не можна порівняти з тим почуттям, коли ти слухаєш музику, яка дає можливість утвердитися тільки тобі самому і ти при цьому нікому нічого не винен. 

І сьогодні, через 21 рік, вийшов перший сингл мого другого проєкту zakat95, як данина поваги всьому, що відбувалося колись. Коли ти не думав про соціальної комунікації, не будував у своєму житті складних і заплутаних схем, не ставив собі екзистенціальних питань, а просто кайфував. Кайфував від музики, району, дружбанів і почуття безмежної свободи", - написав у своєму Інстаграмі Максим

За зведення та мастеринг треку відповідала студія Revet Sound.

Раніше zakat95 також публікував мікс для VESELKA RECORDS, де було кілька треків з його майбутнього мініальбому.

zakat95 - проєкт Максима Сікаленка, спрямований у бік раннього трансу, техно с духом 90-х та ейсіду. На його рахунку поки лише один офіційно випущений сингл. 

Дізнатися більше про проєкт Максима Cape Cod можна тут.

zakat95 у мережі: 

https://zakat95.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/zakat1995
https://www.instagram.com/zakat95_/
https://www.facebook.com/zakat095