Jonathan Livingston зняли відео на дні "мертвого озера"

Львівський гурт за підтримки лейблу Masterskaya представляє сингл та кліп на пісню "Пил".

 

Відео до пісні "Пил" було зняте на території Вірменії на дні "мертвого озера", недалеко від району Советашен. Його режисеркою стала Ламара Согомонян.

"Співпраця з Ламарою Согомонян почалась з її роботи над короткометражним фільмом, в якому було використано нашу пісню. Згодом вона надіслала нове відео і запропонувала зробити кліп, якщо ми знайдемо відповідний трек чи напишемо новий. Переглядаючи відеороботу, я згадав про "Пил", який був написаний п'ять років тому. Дивовижно, але історія та атмосфера в ньому на сто відсотків співпадає із тим, що було зображено на відео. Так у нас і з'явився цей кліп", — розповідає у пресрелізі фронтмен гурту Пантюх Андрій.

Саму ж пісню музиканти називають містком між одним з найпопулярніших ЕР гурту "Офелія" й майбутнім лонгплеєм.

"Пісня "Пил" про спустошеність, смуток, розчарування, совість та втому. Про неправильний вчинок, про необдуманість вибору, про безнадійність повернути втрачене, але водночас — про тліючу у серці надію, очікування все змінити та про віру в краще, яка живе в кожному з нас", — йдеться у пресрелізі. 

Jonathan Livingston — це дует зі Львова, який співпрацює з лейблом Masterskaya. Їхній дебютний сингл "Колискова" вийшов у жовтні 2017 року. За 3 роки існування музиканти випустили 3 ЕР, виступили на Atlas Weekend і Білі ночі, дали сольний концерт в Caribbean Club. У 2019 стали фіналістами відбору на Sziget від України. 

Jonathan Livingston у мережі:

https://www.facebook.com/jonathanlivingstonband
https://soundcloud.com/livingstone1
https://www.instagram.com/jonathanlivingstonofficial
https://www.youtube.com/channel/UCQGNAeah9EUoz_U79qDgZ0g