Grandma’pick випустили дебютний мініальбом про чесні емоції

Україно-німецький alternative rock гурт презентував перший мініальбом "Never Be Without Friends" та відео на трек "ЕХ".

Альбом накопичували упродовж січня цього року на львівській студії Jenny Records, де раніше було відзнято лайв треку "One by One". Зведення та мастеринг робили на Indiuk Records.

"Цей реліз про чесні емоції, відмову від них, про пошук істини та небажання бачити суті — він про людей, таких як є, і для людей, які хочуть чути", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Артем Куралов.

Над обкладинкою працював учасник гурту Обрій Саша Рогов.

"Ми всі давно дивимось на світ широко закритими очима, оточені звичним комфортом і відмежовані від незручного, тому на обкладинці героїня, яка дивиться і не хоче бачити водночас", - пояснює задум Артем

Відео робила продакш-компанія YUZHANE (U.A.R., GRAYSHAPES, Icarus Driver, Space of Variations), де співзасновником і продюсером є бас-гітарист Grandma’pick Саша Матвєєв. Цим відео гурт прагнув додати кольору та яскравості ще сонним від затяжного карантину музичним поціновувачам. 

"Локація будувалася з нуля, своїми ручками, це дуже цікавий і трудомісткий процес, завдяки якому банда зрозуміла, що буде використовувати цей метод і в подальших своїх відео. Дивіться наш красивий, червоненький кліп — там дуже справжні, емоційні Grandma’pick", - додає режисер кліпу Макс Лавренчук.

 

Grandma’pick — україно-німецький альт.рок гурт, що був створений у 2019 році. Дискографія нараховує один мініальбом та два сингли. Актуальний склад:

  • Таня Батейко — вокал
  • Артем Куралов — гітара
  • Діма Драм — ударні
  • Саша Матвєєв — бас-гітара

Grandma’pick у мережі:

https://youtube.com/channel/UCxBCDv3WuBj6lptDXC4cDQA
https://www.facebook.com/GrandmaPickOfficial
https://www.instagram.com/grandmapickband/