René Maheu та Pušča записали спліт

Хмельницький screamo гурт та львівський post black metal колектив презентували нові пісні "Childsick" та "Grandir" у рамках спліт-альбому.

Композиція "Childsick" від René Maheu була створена влітку цього року. Запис, зведення та мастеринг (як і Pušča) робили на місцевій студії Hard Wave Studio за допомогою реампів Peavy власного виробництва гітариста René Maheu.

"Спочатку я хотів посвятити текст журбі за рідною домівкою, але в результаті вийшло щось на кшталт розповіді про момент, коли людині приходить час дорослішати. Тільки не в типовій для усілякого веселого емо-панку манері, а в більш бентежних фарбах. Тут і про те, що життєві перепони стають важчими, і про "раньше было лучше".

Місцями метафорично, місцями відверто. Просто згадав ось себе в дитинстві, у якому в мене ледве якісь взагалі турботи були. Саме слово "Childsick" я б взагалі не перекладав. Приблизно це авторське, так би мовити, видозмінене слово Homesick, яке перекладається як "туга за домівкою. Останні рядки про політ у невідомість", — розповів у коментарі нашому виданню, вокаліст René Maheu Валентин Фадєєв.

Інформація щодо треку "Grandir" від Pušča відсутня.

Над обкладинкою працювала художниця KADRA.

Наразі склад René Maheu залишає гітарист Олександр Рожковський, йому на заміну прийшов учасник Duct Tape та MatyrBoja — Артур Мазурець. Майбутні плани Pušča, поки що, нам невідомі.

Нагадуємо, наприкінці René Maheu випустили мініальбом "Mor" із рецензією на котрий ви можете ознайомитися за посиланням. Дебютний сингл Pušča — "rêve éternel" презентували всередині літа цього року.

René Maheu — хмельницький скрімо-гурт. Нинішня назва колективу є іменем французького професора філософії, близького друга Жан-Поля Сартра та Сімони де Бовуар. На рахунку René Maheu демо 2016 року, спліт-альбом із pušča та три мініальбоми: "Hopelessness. Indifference. Death" (2017), "Fetters" (2018), "Mor" (2020).

pušča — молодий львівський постблек метал гурт, що був заснований у 2019 році. Наразі дискографія нараховує лише один сингл, декілька репетиційних записів та спліт-альбом із René Maheu.

René Maheu у мережі:

https://www.facebook.com/renetheband/
https://renemaheu.bandcamp.com
https://soundcloud.com/alex-cresh
https://www.instagram.com/renemaheu_official/

pušča у мережі:

https://www.instagram.com/pusca_band/
https://pusca-band.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/pusca_band/