Тимпаче випустили новий трек та відео

Київський indie rock гурт презентував сингл "Чорна Гора" та однойменне відео.

За словами учасників гурту, мелодію їм "навіяли" народні пісні. Натхненням для створення тексту були гоголівські твори та українські мультфільми про козаків.

"Цей трек є певною трагікомедією в оболонці містичного трилеру. Багато людей люблять трилери, хоча в них і багато насилля, і негативних речей. На перший погляд, здається, що "Чорна Гора" про щось недобре, але ж ми читали "Кайдашеву Сім’ю" дітьми в школі!", — розповів у коментарі нашому виданню, гітарист гурту Орест Григорець.

 Над обкладинкою працювала стилістка та фотографка гурту Маша Рахманова.

"Обкладинку й саму концепцію створила Маша, сказала, було б чудово з борзою й на подільській горі, от ми й шукали ту борзу майже тиждень. Врешті-решт, через фейсбук знайшли, сфотографувались: гора на Подолі, собака борза і я баран впертий", — коментує вокаліст Вова Колотуша. 

"Чи то дівчина-героїня історії, яку "вкрали вночі", перетворилася на витончену мисливську собаку, чи то вона — єдине ціле з героєм-викрадачем, його містичне альтер его. Тут є місце загадці та казці, тому слухачі та слухачки можуть фантазувати та обирати власну інтерпретацію обкладинки", — додає авторка обкладинки.

У найближчому майбутньому гурт планує продовжувати роботу над другим повноформатним альбомом "Зі Швидкістю Світла", що матиме 10 композицій.

"Там буде менше шуму й більше емоцій. По звучанню він тепліший і темний, але водночас це продовження першої платівки "23", — коментує Орест Григорець.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на дебютний LP гурту "23", ознайомитися із котрою ви можете за посиланням.

Тимпаче — київський інді-рок, що був заснований у 2015 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, що вийшов за підтримки українського лейбла Mnogo Vody.

Тимпаче у мережі:

https://www.facebook.com/teampache
https://www.instagram.com/teampache
https://www.youtube.com/channel/UC8KzORVDKbgh4vkQU1tX_dA