Wolfspell Records випустили спліт альбом Ezkaton та Solitude.m

Польський лейбл презентував спільний альбом двох український депресив-блек метал гуртів.

До збірки увійшло п’ять нових композицій Ezkaton (бонус-трек наявний тільки в цифровій версії на bandcamp) та три Solitude.m. Весь процес створення та запису з двох сторін зайняв приблизно три місяці. Зведення робили на студії Black Dwell Records.

У майбутньому Ezkaton планують завершити створення третього повноформатного альбому з концепцією постапокаліпсису, та "перейти до більш серйозних та рідних тем, які стосуються батьківщини". Дебютний повноцінний реліз від Solitude.m варто чекати не пізніше літа 2021 року.

Нагадуємо, торік Ezkaton презентували другий LP "Sheen and Misery". А за посиланням, ви можете більше дізнатися про гурт із нашого інтерв’ю. Також на сайті є рецензії на два релізи Ezkaton: ЕР "Last Breath" (2018) та LP "Plague for the Empires: Time" (2018).

Ezkaton — український депресів/атмосферик блек-метал гурт, створений у 2018 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, два ЕР та спліт-альбом. До випуску готується спліт і третій LP. Наразі співпрацюють із лейблом Ashen Dominion. Учасники гурту невідомі.

Solitude.m — український ван-мен блек-метал проєкт, створений одним з учасників Ezkaton у 2019 році. Дискографія нараховує один спліт-альбом. Повноформатний альбом має вийти у 2021 році.

Ezkaton у мережі:

https://ezkaton1.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/ezkaton.band

Solitude.m у мережі:

https://www.instagram.com/solitude.m_ua/