Dysphoria презентували сингл із майбутнього альбому

Київський mathcore/deathcore гурт випустив сингл "Imminence Reborn" з майбутнього четвертого повноформатного альбому "Primal Entropy", що має вийти 13 листопада.

Запис відбувався на київських студіях Chaotic Productions та Checkpoint Studio під керівництвом гітариста гурту Олексія Переверзєва упродовж останніх чотирьох років. На цій композиції ви можете почути голос вокаліста ужгородського blackened deathcore гурту Crucify Me Gently Олексія Руснака. 

"Лірика на екзистенційні теми та спрямована як на переживання індивідууму, так і на людство загалом. За 10 років життя гурту ми зрозуміли, що нам завжди хотілося створювати музику, яку ми б слухали самі. Коли жоден артист не може задовольнити твої музичні смаки, і ти берешся за діло самостійно", — розповів у коментарі нашому виданню, вокаліст гурту Максим Коваленко.

Над обкладинкою майбутнього альбому працював Андрій Armaada Art.

"Він погодився вийти з зони комфорту та відтворити космічну концепцію, яку запропонував Макс, у своїй стилістиці. Окрім обкладинки Андрій створив величезний артворк для буклета діджипака, дизайном якого займався наш чеський друг Владислав Царенко", — додає гітарист Олексій Переверзєв.

У найближчому майбутньому, окрім релізу альбому 13 листопада, гурт планує дати два концерти-презентації в Києві та Харкові.

Нагадуємо, Dysphoria є частиною великого матеріалу про 10 знакових гуртів в українському маткорі, ознайомитися із котрим можна за посиланням.

Dysphoria — київський маткор/дезкор гурт, створений у 2010 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, до випуску готується четвертий. Гурт відомий унікальним поєднанням маткору, дезкору та даунтемпо.

Dysphoria у мережі:

https://www.youtube.com/user/dysphoriakiev
https://dysphoriametal.bandcamp.com
https://www.facebook.com/dysphoriaband