Earmake випустив новий альбом

Харківський retrowave проєкт презентував новий альбом "Cosmic Hero 2" за сприяння лейбла NewRetroWave.

Альбом створювався упродовж року на оновленій студійній апаратурі виконавця. За словами автора проєкту Віталія Чиса, "навмисно змінений ламповий звук та його довільні параметри налаштування в синтезаторах ARP 2600 та Modular дали свої результати".

Концепція альбому — продовження історії ЕР "Cosmic Hero" (2017):

"Після містичних подій на станції "G", поруч із Бетельгейзе 3-річної давнини, звичайний робітник стає частиною елітного загону галактичних бійців, що борються з будь-якими загрозами для Всесвіту. Кожен новобранець проходить процес біосинтезу, у результаті чого набуває синтетичної пам’яті минулих бійців. Нашому космічному герою впровадили ДНК колишнього бійця, що зазнав аварії на кам’яному гіганті.

Отримавши сигнал лиха, герой змушений активувати функцію міжпланетного прискорення й через зіркове світло та сутінкові промені він відправляється завершити місію, розпочату попереднім героєм в ім’я безмежної любові та миру", — розповів у коментарі нашому виданню Віталій Чис.

Над обкладинкою працював італійський дизайнер Dangiuz.

"Референс був на арти космічних баталій, дредноутів, зоряні війни та Mass Effect", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому Earmake планує почати роботу над спільним проєктом з Astronaut Ape.

Нагадуємо, навесні цього року Earmake випустив експериментальний ЕР "Beyond Reality" у жанрі психоделічного ембієнту. Також у серпні Віталій Чис став жертвою шахраїв — його треки було завантажено на різноманітні стрімінгові платформи під чужим ім’ям. Детальніше — за посиланням.

Earmake — харківський ретровейв/синтвейт проєкт Віталія Чиса заснований у 2015 році. Того ж року він випустив дебютний повноформатний альбом "Sunset Dream". Окрім нього в доробку автора є ще декілька альбомів, EP та синглів. Джерело натхнення музиканта криється у фільмах 80-х, особливих VHS записах та американських міських пейзажах. Релізи проєкту виходили на лейблах 30th Floor Records, Future City Records, Future 80s Records, NewRetroWave.

Earmake у мережі:

https://soundcloud.com/earmake
https://www.facebook.com/earmakeofficial
https://earmake.bandcamp.com/