Ядерна Могила випустив новий мініальбом

Київський хіп-хоп артист презентував новий ЕР "Пропаганда".

 

Процес створення альбому тривав близько двох місяців. Запис відбувався на студії Kobzar Records під керівництвом Тараса Шевченка (Go-A), котрий також займався мастерингом релізу. За біти відповідав Kreker.

"Минулого літа я втрапив у таку собі політичну суперечку в Інтернеті, тоді в мене і з‘явилася перша тиха думка про альбом. Цей ЕП про мої лібертаріанські погляди. Він дає можливість слухачу проаналізувати власні дії, вчинки, та зробити для себе певні висновки. Усе просто у світі, який спирається на принципи гуманізму, ненасильства, свободи думок та слова", — розповів у коментарі нашому виданню Юрій Дагаєв, засновник проєкту.

Обкладинку зробив художник-дизайнер Олександр Онацький.

"Цей візуальний образ демонструє сьогоденний стан значної частини нашого суспільства, у якому заохочується та пропагується культ насильства та жорстокості. Можна замислитись: "А як це промивання мізків може вплинути на майбутнє покоління?", — коментує музикант.

У найближчому майбутньому Ядерна Могила планує випустити ще один реліз.

Нагадуємо, торік хіп-хоп виконавець презентував дебютне відео на трек "Завод". Також, за посиланням, ви можете ознайомитися із рецензією на альбом "DODECAGON" (2018).

Ядерна Могила — київський хіп-хоп виконавець, перший реліз якого вийшов у 2017 році. Дискографія нараховує один альбом, два мініальбоми, декілька синглів та відео.

Ядерна Могила у мережі:

https://soundcloud.com/nuclear_grave/
https://www.facebook.com/nuclear.grave.044/