Лейбл Sound Fortress презентував два нові релізи

Український лейбл випустив сингл "Одного Разу Приручений Звір​.​.​". та альбом "Месу Розпочато" проєктів Ukrainian D-beat Mafia (d-beat) та Funeral Candies (black’n’roll) відповідно.

Над усіма процесами: накопичення інструменталу, зведення, мастеринг та оформлення, автор проєктів, Льон, працює самостійно.

За словами представника лейбла, робота над альбомом "Месу Розпочато" стартувала одразу після виходу дебютного релізу проєкту Льон "З живого джерела". Концепція альбому — "історія повернення давнього культу до життя, щедро здобрена місцевим колоритом та легендами".

На створення синглу "Одного Разу Приручений Звір​.​.​" Льон витратив близько двох днів.

Наразі про майбутні плани музиканта відомо мало, адже він призваний до лав збройних сил України та взяв творчу відпустку на рік.

Ознайомитися із рецензією на дебютний альбом однойменного проєкту "З живого джерела" ви можете за посиланням.

Льон — музикант із Полтавщини. Брав участь у декількох місцевих проєктах, але публікувати творчість почав лише в цьому році. Наразі відомі його проєкти Льон, løn, Ukrainian D-beat Mafia та Funeral Candies. 

Sound Fortress — молодий DIY лейбл заснований навесні 2020 року Льоном та Тарасом Шишичуйським, власником SURROGATE Rec. Наразі на лейблі доступні чотири релізи: Льон "З Живого Джерела", løn "Endless Web Of The Forest Paths", Ukrainian D-beat Mafia "Одного Разу Приручений Звір​.​.​" та Funeral Candies "Месу Розпочато". Усі доступні в цифровому форматі, перші два є й у форматі касет.

Sound Fortress у мережі:

https://soundfortress.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/soundfortressrecords
https://www.instagram.com/soundfortressrecords/
https://www.youtube.com/channel/UCN_Ch-KhHVduRklWg3UWQDQ