Keysee випустив трек про свій творчий шлях

Франківський хіп-хоп виконавець випустив нову композицію "До себе і до всіх" та відео на неї.

 

Концепція треку — успіх музиканта попри критику та неприйняття:

"Трек уже давно стояв у моїй шухляді творчих наробітків, певне, роки два. Навіть через роки я пам’ятаю ті емоції, на яких писався трек — кожне слово описувало ставлення людей навколо до моєї музики. Музикою я займаюся уже понад десять років.

Мої батьки мені весь час до 18 років, доки я жив із ними, говорили про те, що я займаюсь неперспективною справою, що в мене нема ні голосу, ні ще якихось даних, для того щоб досягти успіху. Що мені потрібно йти на роботу, що от чийсь там син почав програмувати й у свої 18 заробляє купу бабок і т.д. Я тупо весь час із ними сварився через це. Весь час тікав із дому, у 16-17 втік на пару тижнів, жив на студії, харчувався суто Мівіною і тим, що пацани принесуть. 

Схоже ставлення було й навколо серед однокласників, пацанів із району. Усі з посмішкою питали: "Як там твій реп"? А в мене завжди все було добре, хоча насправді це було не так.

Пройшов час і я здобув яке не яке визнання, виграв #TbrgOpenRapUA, договір із Новим Каналом, виступ на Atlas Weekend і т.д. Ставлення змінилося, але ті всі емоції, які були, назавжди закарбовані в цьому треці", — розповів у коментарі нашому виданню Keysee.

Над відео працював кліпмейкер С23.

"Цим кліпом ми хотіли підкреслити простоту, з якою в нас проходять всі процеси, наш лайфстайл. У нас немає продюсерів та інвесторів, але є талановиті люди, з якими ми рухаємось пліч-о-пліч уже не перший рік. На наших відео завжди несеться вуличний двіж. Ми не використовуємо класичні реп-шаблони як-то гарні дівчата, дорогі тачки, хоча ми маємо кого покликати, тільки це не є частиною нашого життя. Справа не в тому, що ми хочемо здаватися трушними, а в тому, що ми вважаємо, що й без цього всього нам добре, а відео від цього не стають гіршими!

Недавно rap.ua схарактеризував наші роботи як бюджетні. Ох, як вони помиляються. Те, що люди не беруть гроші за свою роботу, не означає, що їхній вклад нічого не значить. Так, ми зняли це відео за 86 гривень, але вклали в нього набагато більше", — коментує Keysee.

Обкладинку музикант створив самостійно, заховавши зміст треку під патерном слів. 

У найближчому майбутньому репер планує і далі створювати музику.

Нагадуємо, наприкінці зими цього року KEYSEE випустив відео на трек "На взводі", що було нагородою за перемогу на конкурсі #TbrgOpenRapUA.

KEYSEE — франківський хіп-хоп виконавець, учасник гурту Malavita Gang. Дискографія нараховує декілька синглів та один LP "Easylow" (2017), ознайомитися з рецензією на котрий можна за посиланням.

"Я все життя слухав реп, в мене тато любив Емінема, тому з дитинства в моїй хаті грали Slim Shady, 50 Cent, DMX, Xzibit тощо. У мене був найкращий друг, я його підсадив на реп, а він мене підсадив на читання. Це десь було у 2009-му. Він був першою людиною, яка повірила у мою музику, власне, саме він став моїм менеджером, ми жили разом, будували плани та пройшли пліч-о-пліч 10 років. Майже рік тому його не стало, і останнє, що він мені сказав, це: "Якщо зі мною щось станеться, то зроби "це" за нас двох". Тоді я поставився до цього несерйозно і сказав, мовляв, чувак, шо за діч ти базариш. Пройшов тиждень, і мені подзвонив його тато зі словами, що його більше нема з нами. Отож, мій проєкт це про те, як я маю зробити "це" за нас двох", — розповідає Keysee.

KEYSEE у мережі:

https://www.instagram.com/andrew_keysee/
https://soundcloud.com/andrew_keysee