Проєкт kumglv презентував дебютний реліз

Київський indie rock/lo-fi проєкт випустив двопісенний дебют "mayday".

Робота над мініальбомом тривала впродовж травня-червня 2020 року. Запис відбувався на домашній студії засновника проєкту, Сержа Кузькова, фронтмена Blake Maloka. Зведення та мастеринг він робив самостійно. На релізі також можна почути вокал Олександри Щербакової (Sera Sheer) та басистки Blake Maloka — Ніни Антонюк.

Докладніше про концепцію ЕР нам розповів сам музикант:

"mayday" — досить новий трек, написання якого зійшлося з розпалом коронавірусного локдауну й безглуздими заборонами. Це пісня про внутрішню боротьбу, коли, з одного боку, є втома від інформації, стосунків, побуту, а з іншого — швидке усвідомлення того факту, що без спілкування і близьких людей ти — галіме ніхто.

Попурі "on the back of the sun / www", хоч і є формально бі-сайдом, але максимально розкриває музичну філософію kumglv. Фактично, з цього треку й бере початок історія проєкту. Це пісня про дорослішання та переоцінку цінностей, коли вчорашні мрії втрачають сенс, але ти розумієш, що це ок і що так і має бути".

Над обкладинкою працював литовський художник Арнольдас Страмкас.

У найближчому майбутньому автор планує презентувати ще один мініальбом під робочою назвою "Liberté toujours, hysteria and other diseases".

kumglv — сольний інді-рок/дрім поп/шугейз проєкт київського музиканта, фронтмена Blake Maloka Сержа Кузькова, створений у 2020 році. Дискографія, наразі, нараховує один мініальбом.

kumglv у мережі:

https://www.facebook.com/kumglv/
https://kumglv.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/kumglv/
https://linktr.ee/kumglv