True Tough видали дебютний мініальбом

Київський beatdown hardcore презентував дебютний ЕР "Кто, если не мы".

Запис гурт робив самостійно на декількох студіях: pystelnukArt, More Music та Detroit Music Space. За мастеринг та зведення відповідав Дмитро Бастанов (Strike Each Other/Purifilth).

Головний меседж альбому, за словами гурту, наступник: на кожного з нас тиснуть негативні речі, що намагаються загнати нас до безодні (трек "Бездна"), але хто, як не ми ("Кто, если не мы") взмозі подолати страх.

Детальніше про кожен трек нам розповів гітарист гурту Ростислав Морванюк:

"Репрезент" — представлення нас як гурту. "Разрушая Страх" — про незламність перед страхом. "Кто, если не мы" — протистояння з тими, хто лізе в хардкор, не приймаючи його основні цінності на кшталт свободи, відсутності ксенофобії, расизму, гомофобії або будь-якої дискримінації. "Бездна" — про тиск суспільства на індивіда."

Логотип створив Кирило Лєсной. Над оформленням працював тату-майстер Вова v.a.d.e.r.

"Обкладинка не просто так перетинається із синглом "Забвение", ми хотіли показати концептуальний та звуковий зв’язок між ними. Також, ліворуч, ви можете побачити помаранчевий слід від крові, котрий своєю чергою переходить в обкладинку майбутнього синглу "Преграды" та демонструє своєрідну трансформацію True Tough до нового звучання та ідей майбутнього альбому", — додає Ростислав.

Гурт зіграє у Києві 19 вересня  у клубі Теплий Ламповий за підтримки Sick Solution (Вінниця, хардкор) та Break the Habit (Київ, металкор). Також, 18 вересня True Tough презентують новий сингл в оновленому звучанні з майбутнього релізу.

True Tough — київський металкор/бітдаун хардкор гурт сформований у 2017 році. У 2019 році гурт набуває повноцінного складу та випускає перший сингл. Дискографія нараховує два сингли та мініальбом. Тематика пісень — як особисті почуття й емоції учасників, так і соціальні проблеми, що існують у суспільстві.

Актуальний склад:

  • Ростислав Морванюк — гітара (ex. Mordox);
  • Денис Кириченко — ударні (ex. Mordox, Keynote of Reality);
  • Дмитро Шпорт — гітара;
  • Дмитро Вавілов — бас;
  • Роман Ткачук — вокал (ex. Niagara calls, ex. Through the woods, ex. AVEMRDR).

True Tough у мережі:

https://www.instagram.com/true_tough/
https://truetough.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/truetough