Del Cano випустив новий альбом

Одеський проєкт презентував новий альбом "Trans Port", виданий за сприяння лейбла Kysla Records.

На створення альбому автор витратив близько року. Над усіма процесами, від накопичення матеріалу до запису, зведення та мастерингу, засновник проєкту Сергій Вовк працював самостійно.

"Писався він в Одесі, точніше у найвіддаленішому її районі. Майже у повній аскезі, так би мовити. Тут є чудові краєвиди, як висушений лиман, що перетворився на пустелю, та море. Я називаю це місце своєю Каліфорнією. Тут комфортно створювати саунд", — розповів у коментарі нашому виданню Сергій Вовк.

Концепція альбому — транспорт та все, що пов’язане з ним: звуки, вібрації та ритми.

"Це звуки київського метро, одеського тролейбуса та львівської залізниці", — додає автор.

Над обкладинкою працював івано-франківський дизайнер Богдан Стрільчик, який, за словами музиканта, "маєдисциплінований дизайнерський і музичний смак". 

У найближчому майбутньому автор планує зняти авторське кіно. Наразі робота на стадії пошуку і створенню сценарію.

Нагадуємо, на початку цього року Del Cano презентував трек присвячений київському метро. Також, за посиланням, ви можете ознайомитися з рецензією на альбом Espora (2017).

Del Cano — студійний проєкт створений Сергієм Вовком у 2014 році як "саундтрекова платформа" для власних фільмів. Жанрово творчість охоплювала різноманітну музику — від постпанку, до шугейзу та ембієнту. Останній реліз вперше вийшов за підтримки лейбла Kysla Records.

Del Cano у мережі:

https://www.facebook.com/jsdelcano/
https://soundcloud.com/sergiy-vovk-773855919
https://kyslarecords.bandcamp.com/album/trans-port