Руки’в Брюки зняли нове відео

Київський рокабілі гурт презентував нове відео на трек "Grand Big Kiss".


Запис довелося відкласти через карантин, та врешті у червні він відбувся на студії Different Sound під керівництвом Віталія Кандиби.

"Нам казали, що ми збоченці та робимо записи не по-людськи, але цей чолов’яга взагалі божевільний. У гарному сенсі слова, звичайно ж. Наприклад, у цій пісні я взагалі співав прямо на стіну, а мікрофон стояв поруч та приймав відлуння від стіни.

До речі, це наша перша пісня з бас-гітарою, до цього ми завжди грали тільки з контрабасом, але через коронавірус та падіння музичного бізнесу по всьому світу, нашому басистові довелося піти працювати паркувальником в Ашан, потім ще кудись, тепер він з нами значно рідше. Тож басову партію грав я. Лінія басу та барабанів надихалися від Едді Кокрана, все інше склалося з інших молекул", — розповів у коментарі нашому виданню засновник гурту Олександр Ремез.

За словами музиканта, ця пісня про закоханість.

Відео Олександр Ремез режисував сам, допомагала йому в цьому Ія Копаліані, з якою гурт раніше співпрацював на зйомках відео "Я вигадав світ". Увесь процес зайняв один день.

"Знімали в одному державному приміщені, назву якого я не скажу, щоб до них не було зайвих питань. Ідея була зробити відео як в американських ТВ-шоу у 1957 році, коли грали під фанеру", — коментує Олександр.

У найближчому майбутньому гурт презентує відео на трек "Party is Over". Ці два треки мають вийти в Англії на тематичній збірці цього року.

Нагадуємо, раніше ми вже писали про останній LP Руки’в Брюки — "Дай мені знати" з рецензією на котрий ви можете ознайомитися за посиланням. Також на сайті є великий матеріал присвячений десяти знаковим гуртам в українському рокабілі та сайкобілі, де фігурує Руки’в Брюки.

RvB (Руки’в Брюки) — київський рокабілі, р’н’б, соул гурт, що був заснований у 2007 році Олександром Ремезом. Вони співають різними мовами, зокрема й українською, на традиційні рокабільні теми: танці, жінки, почуття, американські машини. Дискографія нараховує сім повноформатних альбомів та декілька синглів.

Руки’в Брюки у мережі:

https://www.facebook.com/rukivbryuki.rvb/
https://rukivbryuki.bandcamp.com