Vitauct випустив третій альбом

Хмельницький industrial noise проєкт презентував новий повноформатний альбом "My Rats Are Hungry" за підтримки лейбла Basement Corner Emissions.

Запис відбувався на домашній студії засновника проєкту Андрія Кухаря. Музика була створена за кілька днів на гітарних педалях ефектів. 

"Поштовхом до написання альбому був фільм "Der Goldene Handschuh". Деякі крики з фільму я хотів використати в альбомі, але не хотілося порушувати авторські права. У мене не була ціль відтворити сюжет того кіно в альбомі аж до назв треків.
Я надихнувся режисерською атмосферою та намагався перенести все це в нойз", — розповів у коментарі нашому виданню Андрій.

Обкладинку до альбому автор робив самостійно.

У найближчому майбутньому музикант планує створити сторонній проєкт під назвою Kukhar, де акцент зробить на незвичний харш-нойз іншого рівня. Також у цьому році ще плануються релізи декількох сплітів: з Izumi Gould на лейблі Fantasy1 та з Obscure Heaven на Extreme Noise Tape. У 2021 році має вийти спільний реліз "Hemorrhage Murder" з Miss Terra Bates на Trepanation Recordings.

Нагадуємо, раніше ми писали про спліт музиканта з американським виконавцем Crepuscular Entity.

Vitauct — хмельницький нойз-індастріал проєкт створений Андрієм Кухарем у квітні 2019 року. Матеріал Андрій записує на професійний рекордер на різних промислових об’єктах, у тому числі на покинутих, інколи вдома. Натхненням для нього слугують Maria Zerfall, Jonathan Briley, Eindkrak, Anthony Zayas Garcia, Offerbeest, Einstürzende Neubauten, Coil, Maurizio Bianchi, Puce Mary.

Vitauct у мережі:

https://vitauct.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/kukharidze