True Tough презентували новий сингл

Київський beatdown hardcore гурт випустив сингл "Забвение" з майбутнього мініальбому, що має вийти 11 вересня. 

Запис гурт робив самостійно на декількох студіях: pystelnukArt, More Music та Detroit Music Space. За мастеринг та зведення відповідав Дмитро Бастанов (Strike Each Other/Purifilth).

"Головна ідея треку — кожен із нас пов’язаний невидимими ланцюгами, що сковують наше оточення. Диктуючи свої, часто протилежні поняттю свободи, правила та цінності, вони обмежують нас та змушують відчувати ненависть один до одного.
Проте, ми хочемо донести слухачеві, що з цим можна боротися, якщо відчуваєш всередині себе потребу. Завжди знайдуться ті, хто буде поруч на цьому шляху", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Роман Ткачук.

Логотип створив Кирило Лєсной. Над оформленням працював тату-майстер Вова v.a.d.e.r.

У найближчому майбутньому гурт зіграє у Києві 19.09 в клубі Теплий Ламповий за підтримки Sick Solution (Вінниця, хардкор) та Break the Habit (Київ, металкор).

"Наша мета на цьому етапі — успішно випустити реліз і достукатися до якомога більшої кількості людей. Глобально ж — об'єднувати важку сцену та розвивати її. Ми прийшли робити справжню музику, якої зараз мало, або вона залишається непоміченою, і ми впевнені, що в Україні є музиканти і слухачі, яким це близько ", - зазначає гітарист Ростислав Морванюк. 

True Tough — київський металкор/бітдаун хардкор гурт сформований у 2017 році. У 2019 році гурт набуває повноцінного складу та випускає перший сингл. Наразі дискографія нараховує два сингли, до випуску готується дебютний мініальбом. Тематика пісень — як особисті почуття й емоції учасників, так і соціальні проблеми, що існують у суспільстві.

Актуальний склад:

  • Ростислав Морванюк — гітара (ex. Mordox);
  • Денис Кириченко — ударні (ex. Mordox, Keynote of Reality);
  • Дмитро Шпорт — гітара;
  • Дмитро Вавілов — бас;
  • Роман Ткачук — вокал (ex. Niagara calls, ex. Through the woods, ex. AVEMRDR). 

True Tough у мережі:

https://www.instagram.com/true_tough/
https://truetough.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/truetough