Berkana презентували дебютний мініальбом

Київський atmospheric black metal гурт випустив дебютний ЕР "Sea of Solitude".

Робота над альбомом тривала упродовж кінця 2018 - 2020 років. Накопичення відбувалося на декількох столичних студіях: ударні на репетиційці ТруБа та Detroit Music Space; гітара, вокал та бас - Studio von Bereznytsky. Над зведенням працював гітарист/вокаліст Mephisto (Антон Березницький).

"Море Самотності" - це подорож Людського Духу крізь життя та смерть, крізь смуток, розпач і відчуження до звільнення від тлінних надій та почуттів. Це шлях досягнення Істини та безмежної свободи, ключ до виміру, що знаходиться далеко за межами існування й небуття", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Nordwind (Андрій Буток).

Обкладинку зробила художниця KArtGallery. Над дизайном працював Дмитро Макарчук. Логотип створено студією Nordwind Logos.

У найближчому майбутньому гурт має намір видати сингл або спліт. Також продовжується робота над накопиченням матеріалу для повноформатного альбому.

"У нас поки немає чіткого бачення наступного релізу, втім, безумовно, ми будемо дотримуватися вибраної раніше концепції та стилістики, вдосконалюючи матеріал та втілюючи нові й не менш цікаві його сторони", - додає Андрій

Berkana — київський атмосферний блек-метал гурт, створений у 2016 році вокалістом Mephisto (Антон Березницький) та ударником Nordwind (Андрій Буток). У 2019 році до складу приєднався басистVíðarr (Давид Монтальво). Тематика творчості — зображення людських почуттів та краса природи. Дискографія нараховує один мініальбом.

"Натхненням для творчості Berkana слугує, головним чином, власний життєвий досвід учасників проєкту і пережиті в минулому події, а також відчуття, що неодмінно наповнюють кожну людину, яка здатна захоплюватися неймовірною величчю природи, історичним минулим рідної землі та власним корінням. У музичному плані проєкт надихався творчим надбанням таких українських майстрів жанру як Drudkh, Khors, Dragobrath, Colotyphus, Eskapism, Beskyd, Kladovest, а також закордонних корифеїв: Woods of Desolation, Forteresse, Coldworld, Gallowbraid, Arx Atrata, Imperium Dekadanz тощо", - зазначає Nordwind. 

Berkana у мережі:

https://www.facebook.com/berkana.uabm
https://www.instagram.com/berkana_uabm/
https://www.instagram.com/berkana_uabm/
https://www.youtube.com/channel/UCehn8eUtbGKim2WttO1HC9Q
https://berkana-uabm.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/berkana_uabm