Eskapism презентували новий мініальбом

Львівський atmospheric black metal гурт випустив ЕР "Reminiscence" за підтримки лейбла Todesritter Production.

Працювати над альбомом гурт почав з серпня 2019 року в селі неподалік Львова. Над всіма процесами накопичення матеріалу дует Дивозора та Зимобора працював спільно. Зведення та мастеринг Зимобор робив самостійно, хоча роботу психологічно ускладнили наслідки введення карантину,

"Концепція цього релізу полягає в тому, що люди духовно сковані насадженою вірою вже століттями й навіть не намагаються усвідомити, хто вони, їхнє коріння та справжні традиції. Вони сплять безпробудно, та завжди знаходяться люди світлі розумом та душею, які намагаються знайти вихід з цього отруйного лабіринту віків, які знають, куди йдуть. Їхній шлях до свободи не легкий, на ньому завжди є ті, хто не цінує чистого та щирого ставлення до них, хто вже звик бути лицеміром. Вони тягнуть вільних душею назад у болото, сповнене брехнею та іудо-християнськими цінностями", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Зимобор.

На обкладинці зображена мертва матір із дитиною, авторства української художниці Kalimacabre.

У найближчому майбутньому Зимобор планує переїхати до Німеччини та почати процес створення нових демо там. Також у планах гурту зібрати повноцінний склад для живих виступів.

Нагадуємо, за посиланнями ви можете ознайомитися з рецензіями на два попередні релізи гурту — LP "Tales Of Elder Forest" (2017) та LP "Ancient Songs of the Wind" (2019).

Eskapism — львівський atmospheric black metal, який розпочав діяльність у 2015 році. На їхньому рахунку кілька синглів, два альбоми та два мініальбоми. Основна концепція творчості — природа та язичництво. Гурт складається с Зимобора (Kroda, Vigrið, ex-Paganland, ex-Симфонія Вітру) та Дивозора (Colotyphus, ForceOut, Polynove Pole, Stryvigor, Рай із Твоїх Снів).

Eskapism у мережі:

https://eskapism.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/eskapismofficial/