Cold Comfort повернулися з новим мініальбомом

Рівненський coldwave, post-punk гурт презентував першу за шість років студійну роботу "The Submerging", видану за сприяння лейбла Worn Pop.

Запис відбувався у Києві упродовж 2016–2017 років, але через зміну студій та відповідальних за зведення та мастеринг людей випуск первісно запланованого LP довелося відкласти та перейти до формату ЕР.

"Лірика на цьому релізі здебільшого про відчуження та розставання з близькими людьми, навіть попри деякі місцями позитивні вайби в музиці. У нас було бажання зробити більш "теплий" матеріал, водночас не втрачаючи основної концепції проєкту — ми не хочемо, щоб кожен трек був схожий на попередній, тому любимо загравати з різними жанрами, а також вважаємо, що якість краща за кількість", — розповів у коментарі клавішник гурту Льоша Бруно.

Над обкладинкою працював білоруський художник та музикант, учасник гурту Super Besse Саша Синиця, який неодноразво малював афіші для івентів WornPop Movement. 

У найближчому майбутньому, гурт планує випустити раніше презентовані наживо треки.

Нагадуємо, на сайті є рецензії на дебютний мініальбом "Modern Crypts" (2013) та ЕР "Issue de Secours" (2014). Також вищезгаданий дебютник увійшов до топ-50 українських релізів декади 2010–2019 років.

Cold Comfort — рівненський постпанкк/колдвейв гурт, створений наприкінці 2012 року. Дискографія нараховує три мініальбоми та низку синглів. Співпрацює тріо з лейблом Worn Pop. За час існування встигли дати декілька концертів у Польщі, Німеччині, Росії та потрапити на збірку культового грецького лейбла Fabrika Records.

Cold Comfort у мережі:

https://coldcoldcomfort.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/coldcoldcomfort
https://soundcloud.com/coldcomfort_ua