ZOMBO презентував нове відео

Львівський хіп-хоп виконавець випустив відео на трек "Абетка" з торішнього альбому "Неймовірна простота".

 

Запис відбувався на нині недіючій львівській студії Kickit Records. Саундпродюсером став Куля, учасник столичного бум-беп гурту Тулим.

Натхненням для створення композиції став дідусь виконавця, журналіст Павло Лехновський та піонери хіп-хопу Sugarhill Gang.

"Мій дідусь журналіст Павло Лехновський любив писати акровірші для друзів та близьких. У них зверху донизу перші букви рядків читались як ім’я. Почувши вперше біт від Кулі з Тулим, я взяв за основу цю фішку й, надихнувшись піснею піонерів хіп-хопу кінця 70-х Sugarhill Gang "ABC's", написав свою "Абетку". У тексті треку зверху до низу можна прочитати український алфавіт", — розповів у коментарі нашому виданню Василь Щепаняк ака Zombo.

Над створенням відео працювала велика команда: над ідеєю — Марта та Саша Сако; режисер — Олег Козицький; монтаж та анімація — Олег Тибінка; робота над кольором — Роксоляна Труш; ілюстрації — Rief Chocka (команда Kickit).

У найближчому майбутньому музикант планує випустити спільний з DJ Shon альбом, що міститиме випущені раніше сингли "Перезимуєм", "У венах урбана" і "Взривай".

Нагадуємо, навесні цього року Zombo презентував сингл "Весна". Також на сайті є велике інтерв’ю з виконавцем.

Zombo — старожил львівського хіп-хопу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods. Зомбо співпрацював із багатьма артистами, як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших.

Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Zombo у мережі:

https://www.facebook.com/zomboone
https://soundcloud.com/kamenecha
https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
https://www.instagram.com/zombo.official