Electric Meadow все ж відбудеться у цьому році

Щорічний галицький DIY рок-фестиваль андеграундної музики, натхненної зіллям та 70-ми, цьогоріч пройде вже увосьме.

"У 2020 у нас гратимуть лише представники української сцени. Це завдяки локдауну й наявності ускладнених умов перетину кордону. Розуміючи це, ми таки наважилися на проведення фестивалю, оскільки хочемо допомогти слухачам зберігати надію у світле майбутнє і врятувати це літо від нудьги", — розповів у коментарі нашому виданню організатор фестивалю Атанас Бро.

Він також зазначає, що 2020 рік буде досить плідний на релізи.

"Зокрема з нашої сцени нові альбоми вийшли в firejam, Ormood та Sex Blender; найближчим часом очікується новий матеріал від Pree Tone i Risin Sabotage, а також дебютні роботи від Ritual Rervice і Abyss; мене запевнили в активній роботі над новими треками Волоцюга, Red Eyed Hyena i The Road. Ми спостерігаємо шалений творчий запал і хочемо акумулювати цю енергетику на Електричній Галявині, бо тривала відсутність живих виступів і слухачів може вбити музику. Ми не можемо цього допустити", - додає Атанас

Оголошений лайн-ап:

  • Pree Tone (Київ)/ shoegazing noise rock
  • Ritual Service (Одеса)/ acid doom
  • Sex Blender (Львів)/ stoner kraut
  • Firejam (Львів)/ grunge revival
  • Ormood (Львів)/ ambient metal
  • Red Eyed Hyena (Івано Франківськ)/ stoner doom
  • Волоцюга (Львів) stoner jazz
  • Abyss (Одеса)/ endless psychedelic jams
  • Keepleer 18 (Чернігів)/ sludge'n'roll
  • Zoanthropy (Київ)/ sludge crust
  • Risin Sabotage (Київ)/ desert rock

За карантинні заходи безпеки на фестивалі, за словами організаторів, відповідатиме сторона, котра приймає подію. а сам заклад працює відповідно до вимог законодавства.

"Ми робимо ЕМ, бо вважаємо, що сидіти дома і сходити з розуму від страху значно небезпечніше, ніж наважитися відвідати фестиваль просто неба. Крім того, невеликі open air події значно безпечніші (у цьому контексті) за індорні", — зазначає Атанас.

Фестиваль відбудеться 29 та 30 серпня на секретній базі відпочинку за 30 км від Львова. Локація розташована на закритій території туристичної бази серед лісу та пагорбів. Тут є придатне для плавання озеро, зручні будиночки, біля яких є мангали для самостійного приготування їжі. Також буде функціонувати кухня та бар. Є зручне сполучення маршрутним транспортом із центру міста Львова. Форма бронювання проживання та координати місця проведення будуть доступні власникам квитків.

Забронювати квитки можна за посиланням.

Препаті до фестивалю пройдуть 14 та 15 серпня в Києві (Keepleer 18 / Ritual Service / Sex Blender / Warningfor @ Volume Club) та Одесі (Sex Blender / Ritual Service / Abyss / Rudnic Ore @ More Music Club) відповідно.

 

Electric Meadow — це міжнародний фестиваль психоделічної рок-музики в Галичині, який охоплює такі стилі як stoner, sludge, psychedelic, space, noise rock, doom, post, occult, garage, shoegaze, progressive, experimental та багато інших. Проходить він щорічно, починаючи з 2013 року. За час проведення в події вже взяли участь майже 70 гуртів із різних куточків світу.

Electric Meadow у мережі:

http://electricmeadow.com.ua
https://www.facebook.com/electrik.fest